ΠΑΟΚ

Σχίζας: "Αυτό είναι το αγαπημένο μου γήπεδο "

Σχίζας: "Αυτό είναι το αγαπημένο μου γήπεδο "
PAOK BC

Ο Σταύρος Σχίζας βρέθηκε για πρώτη φορά στην "PAOK Sports Arena" ως παίκτης του ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε την χαρά του.

Ο Σταύρος Σχίζας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φρόντισαν να τον ξεναγήσουν στην "PAOK Sports Arena", η οποία θα γίνει το νέο του... σπίτι.

Οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Τέλης Ζουρνατσίδης και Κώστας Χαραλαμπίδης υποδέχθηκαν τον 29χρονο γκαρντ - φόργουορντ στην Πυλαία, ο οποίος δεν έκρυψε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πως "θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι στην Α1, ήταν με το Ρέθυμνο σε αυτό το γήπεδο. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ο Χαραλαμπίδης σε εκείνο το παιχνίδι. Έπαιζε πολύ έξυπνα και είχε καθοριστική συμμετοχή στη νίκη του ΠΑΟΚ στην παράταση".

Ο φροντιστής του "Δικεφάλου", Μανώλης Βαλλιάνος ξενάγησε τον Σταύρο Σχίζα στα αποδυτήρια και στο γυμναστήριο των "ασπρόμαυρο" και ο νέος παίκτης του "Δικεφάλου" τόνισε καταλήγοντας πως "ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα και το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο, όλα είναι όπως ακριβώς τα περίμενα. Αυτό είναι το αγαπημένο μου γήπεδο. Και φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί. Η ομάδα είναι πολύ γεμάτη".

Photo credits: PAOK BC

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ