ΠΑΟΚ

Τα εργομετρικά τεστ του ΠΑΟΚ

Τα εργομετρικά τεστ του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανάρτησε στο YouTube video από τα εργομετρικά τεστ που έκαναν οι "μελανόλευκοι" στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης "Metrisis" (VIDEO).

Το πρώτο μέρος των εργομετρικών μετρήσεων του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το Σάββατο (18/8) στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis. Οι παίκτες του "δικεφάλου" πέρασαν από μία μεγάλη σειρά μετρήσεων, όπως είναι η καταγραφή ύψους, βάρους και ανοίγματος χεριών, η λιπομέτρηση, ο δείκτης μάζας σώματος, η αναερόβια ισχύς, η αλτικότητα, η ταχυδύναμη, η ισοκινητική αξιολόγηση, η ισομετρική αξιολόγηση κάτω άκρων.

Στο πρώτο γκρουπ συμμετείχαν οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Αντώνης Κόνιαρης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Θοδωρής Καρράς, Τζορντίν Γουίλιαμς και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανάρτησε στο κανάλι της στο YouTube ένα σχετικό video.

Απόψε (περίπου στις 20:30) αναμένεται να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης άλλοι δύο ξένοι παίκτες του "δικεφάλου", ο Τζαμάλ Τζόουνς και ο Μαλίκ Πόουπ. Αμφότεροι θα είναι λοιπόν παρόντες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας (20/8).

Δείτε στιγμιότυπα από τα εργομετρικά τεστ του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ