ΠΑΟΚ

Τα πανηγύρια του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Τα πανηγύρια του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Με την καρδιά τους πανηγύρισαν προπονητές, παίκτες και κόσμος του ΠΑΟΚ την νίκη επί της Κύμης στη Χαλκίδα και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είκοσι χρόνια πέρασαν από την τελευταία συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Είκοσι χρόνια ήταν πολλά, γι' αυτό και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τους παίκτες του δεν άφησαν την ευκαιρία να χαθεί. Νίκησαν την Κύμη στη Χαλκίδα ( 72-61 ) και προκρίθηκαν στο ματς της Κυριακής (17/2 στις 17:00), όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Με τη λήξη της αναμέτρησης στο κλειστό της Κανήθου, προπονητικό team, παίκτες και οπαδοί έστησαν το δικό τους γλέντι, όλοι με ένα όνειρο στο πίσω μέρος του μυαλού τους: Το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο βρίσκεται 40 αγωνιστικά λεπτά μακριά.

Δείτε το video με τις όμορφες στιγμές από τη Χαλκίδα:

View this post on Instagram

Για κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή που έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Για τις χαρές και κυρίως για τις δύσκολες στιγμές, που από την ίδρυση αυτού συλλόγου ήταν πάντα περισσότερες, αλλά δεν μας λύγισαν ποτέ. Για αυτό τον τεράστιο κόσμο, που ήταν και σήμερα δίπλα μας και έδωσε την ώθηση στην ομάδα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο. Για όλα αυτά που έχουν γίνει, αλλά και για αυτά που έρχονται... Όλοι μαζί #keeppaokalive #PAOK #blackandwhite #paokfamily

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball) on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ