ΠΑΟΚ

Τέρνερ: "Έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες για την κουλτούρα του ΠΑΟΚ"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμερικάνος περιφερειακός, Έλστον Τέρνερ, δήλωσε ότι ήταν μία εύκολη απόφαση γι' αυτόν να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, του οποίου θαυμάζει την κουλτούρα.

Τη συμφωνία της με τον Έλστον Τέρνερ που έπαιξε στον Ήφαστο Λήμνου τη σεζόν 2019/20 ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/7) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Αμερικανό περιφερειακό (30χρ., 1μ.96) να αποδέχεται μονοετές συμβόλαιο.

Ο Τέρνερ παραχώρησε δηλώσεις στο www.paokbc.gr για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο: "Έχω μιλήσει με τον πατέρα μου για τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό που μου είπε είναι πως ο ΠΑΟΚ ήταν μία πολύ δυνατή ομάδα, όταν ο πατέρας μου αγωνίστηκε στην Ελλάδα. Ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση για μένα να αποδεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει τόσο πολλές και απίστευτες ιστορίες για την κουλτούρα και την παράδοση της ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι κι εγώ μέρος όλων αυτών".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του Δικεφάλου την επόμενη σεζόν: "Θέλω να είμαστε μαχητές όλη τη χρονιά. Η σεζόν είναι ήδη περίεργη και θα συνεχίσει να είναι λόγω του κορονοϊού. Πιστεύω ότι εάν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και είμαστε ανταγωνιστικοί, θα έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια".

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε και τα δυνατά του σημεία: "Όλοι γνωρίζουν ότι το σκοράρισμα είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα με δείτε σε κάθε αγώνα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να είμαι πάντα ανταγωνιστικός".

Τέλος, ο Τέρνερ δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης: "Σας ευχαριστώ πραγματικά που με δεχτήκατε σε μία τόσο ιστορική και με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ, που θα συναντήσω τους φιλάθλους του κι εύχομαι να κάνουμε κάτι ξεχωριστό την επόμενη χρονιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Στο ρόστερ του και ο Ζερμέιν Λοβ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ