ΠΑΟΚ

Το συγκινητικό "αντίο" του Γκος στον ΠΑΟΚ

Το συγκινητικό "αντίο" του Γκος στον ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Μία πολύ δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ πριν από μερικές ώρες. Ο Φιλ Γκος έγραψε ένα συγκινητικό post με το οποίο θέλησε να πει αντίο στην κόσμο της ομάδας και τους συμπαίκτες του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Προμηθέα , η χρονιά για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και τυπικά. Μία χρονιά εξαιρετικά δύσκολη, για πολλούς λόγους . Ο Φιλ Γκος ήταν εκεί μέχρι το τέλος παρά τα πολλά προβλήματα. Γιατί το χρήμα δεν μπορεί να αγοράσει το αίσθημα της χαράς, όπως έγραψε ο ίδιος στο "αντίο" του μέσω των Social Media.

"Το χρήμα δεν μπορεί να αγοράσει το αίσθημα της ΧΑΡΑΣ! Επομένως, ήταν ΤΙΜΗ για εμένα να δουλέψω κάθε μέρα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΦΙΛΟΥΣ μας που μας έδειξαν ΑΓΑΠΗ τις τελευταίες δύο σεζόν. Και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ στα αδέρφια μου, τους συμπαίκτες μου με τους οποίους πηγαίναμε στον πόλεμο κάθε μέρα. Πάντα θα το θυμάμαι και πάντα θα έχω μία θέση στην καρδιά μου για τον ΠΑΟΚ και τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΞΑΝΑ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!", αναφέρει το συγκινητικό post του Αμερικανού γκαρντ στο Instagram.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ