ΠΑΟΚ

Χαραλαμπίδης για Διαγόρα: "Παιχνίδι με πολλούς κινδύνους"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÇÖÁÉÓÔÏÓ ËÇÌÍÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÇÖÁÉÓÔÏÓ ËÇÌÍÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει για την Αθήνα ώστε να αντιμετωπίσει το Σάββατο (9/11 στις 17:00) τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς με τη Ντιζόν πέρασε στην ιστορία και ο ΠΑΟΚ κοιτάζει πλέον το αυριανό ματς με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων (9/11 στις 17:00). Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας, στο κλειστό του Αιγάλεω, με αντίπαλο που έχει ήδη αποκλείσει δύο ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, τον Πανιώνιο και τη Λάρισα, ματς που φαινομενικά μοιάζει εύκολο, αλλά ίσως και να μην είναι τόσο. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης έχει συνυπάρξει με παίκτης του προσεχή αντιπάλου του, γνωρίζει το μπάσκετ της Α2, γι' αυτό και προσπαθεί να εξηγήσει κυρίως στους Αμερικανούς του τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν.

ίναι παιχνίδι που κρύβει πολλούς κινδύνους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στη διαφορά μίας κατηγορίας που μας χωρίζει από τον Διαγόρα. Όσοι ενδεχομένως το έκαναν, το πλήρωσαν. O Διαγόρας έχει ήδη αποκλείσει δύο ομάδες της Α1, αλλά το έκανε γιατί έχει και ποιότητα σαν ομάδα και δεν θεωρείται άδικα μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι που μας αναγκάζουν να δούμε με περισσή σοβαρότητα αυτό το παιχνίδι. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ" ήταν οι δηλώσεις του Χαραλαμπίδη στο paokbc.gr, με την αποστολή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο δρόμο για την Αθήνα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ