ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Αρχίζει η προετοιμασία του Περιστερίου

Αρχίζει η προετοιμασία του Περιστερίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Περιστέρι έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για το... τζάμπολ της προετοιμασίας του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έρθουν στην Ελλάδα και οι ξένοι παίκτες της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Η πρώτη προπόνηση του Περιστερίου για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (18/8), αλλά από την Παρασκευή (17/8) οι παίκτες του θα αρχίσουν να περνούν από τις καθιερωμένες και απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ιγκόρ Κέσαρ, ο Χένρικ Σίρκο και ο Στίβεν Γκρέι θα φτάσουν στην Ελλάδα το Σάββατο (18/8) και μία ημέρα μετά (19/8) θα... προσγειωθεί στο "Ελ. Βενιζέλος" ο Ράιαν Χάροου. Ο Τζεφ Άλεν (22/8) θα συνεχίσει τον χορό των αφίξεων και ο Κίκι Κλαρκ (26/8) θα τον ολοκληρώσει.

Το δελτίο Τύπου του Περιστερίου αναφέρει:

"Ελάχιστες ημέρες έχουν απομείνει για την έναρξη της προετοιμασίας του Γ.Σ. Περιστερίου. Στις 17 Αυγούστου γκρουπ παικτών θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, την επομένη θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς, ενώ στις 20 Αυγούστου, θα υπάρξουν νέες ιατρικές εξετάσεις για τους υπόλοιπους αθλητές του συλλόγου.

Όσον αφορά τις αφίξεις των ξένων παικτών του Γ.Σ.Π., οι Igor Kesar και Henrik Sirko θα φτάσουν στην χώρα μας στις 18 Αυγούστου και ώρα 15:00 ενώ στις 22:00 θα βρεθεί στο “Ελ. Βενιζέλος” ο Steven Gray. Μία ημέρα μετά, θα φτάσει ο Ryan Harrow, στις 22/8 έρχεται ο Jeff Allen, ενώ η άφιξη του Keydren “Kee-Kee” Clark έχει προγραμματιστεί για τις 26/8 με τον Αμερικανό γκαρντ να αναχωρεί απ’ ευθείας για τα Ιωάννινα, εκεί όπου ο Γ.Σ.Π θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ