ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κινητοποίηση εν όψει Καβάλας

Κινητοποίηση εν όψει Καβάλας
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι φιλοξενεί την Καβάλα την Κυριακή το απόγευμα (31/3, 3μ.μ.) και ο κόσμος της ομάδας έχει κινητοποιηθεί για να δώσει δυναμικό παρών σε αυτό το παιχνίδι

Το Περιστέρι βρίσκεται στο... πόδι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας πως ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα.

Οι δρόμοι στο Περιστέρι έχουν γεμίσει με αφίσες μέσω των οποίων άπαντες καλούνται να δώσουν δυναμικό παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου:

"Στο… πόδι βρίσκεται η πόλη του Περιστερίου εν όψει της κομβικής κυριακάτικης αναμέτρησης με την Καβάλα (31/3, 15:00), όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μας.

Οι δρόμοι και τα καταστήματα έχουν γεμίσει με αφίσες με τις οποίες απευθύνεται κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στις εξέδρες του «Ανδρέας Παπανδρέου» και να βοηθήσει τον Γ.Σ.Π. να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.

Τεράστια είναι και η κινητοποίηση στις τάξεις των FENTAGIN, που έχουν βγάλει και σχετική φωτογραφία στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Κινητοποίηση εν όψει Καβάλας

Στο γήπεδο με ένα LIKE

Επίσης, έχουν μοιραστεί προσκλήσεις σε σχολεία και φορείς της πόλης. Η ΚΑΕ Περιστέρι σας προσφέρει δέκα διπλές προσκλήσεις για το κυριακάτικο ματς τις οποίες μπορείτε να διεκδικήσετε κάνοντας LIKE στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο FACEBOOK. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το μεσημέρι. Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό θα βρείτε στη σελίδα του Περιστερίου (Γ.Σ. Περιστερίου-ΚΑΕ Περιστέρι).

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ