ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ουίλιαμς: "Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας"

Ουίλιαμς: "Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας"

Ο Ντάριν Ουίλιαμς έδωσε το σύνθημα για να μην το βάλει κάτω το Περιστέρι, μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό στις λεπτομέρειες και αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό

Ο Ηλυσιακός έχασε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και ο Τζίμης Κουστένη προτίθεται σήμερα, πριν την έναρξη της προπόνησης, να αναλύσει μέσω dvd στους παίκτες του τα λάθη τους ώστε να μην τα επαναλάβουν.

Ωστόσο, ουδείς πρόκειται να σταθεί περισσότερο στο συγκεκριμένο ματς μια και ακολουθεί ένα ακόμη εξίσου δύσκολο με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

Οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

"Ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας", δήλωσε στο peristeribc.gr ο κορυφαίος του Περιστερίου στα Ιλίσια, Ντάριν Ουίλιαμς και συνέχισε:

"Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω. Πρέπει αυτός ο αγώνας να μας πεισμώσει και να πάμε να κερδίσουμε στην Ελευσίνα".

Όσον αφορά στην προσωπική του εμφάνιση, σχολίασε: "Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις ώστε να είμαι έτοιμος να βοηθήσω όποτε μου το ζητήσει ο κόουτς. Στο Περιστέρι είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Σε κάθε ματς έχουμε και διαφορετικό πρωταγωνιστή.

Πράγματι, στα Ιλίσια νομίζω τα πήγα καλά, όμως δεν μπορώ να αισθάνομαι χαρούμενος επειδή δεν κέρδισε η ομάδα. Δεν πειράζει. Πάμε για το επόμενο".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ