ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Κάνει σεζόν καριέρας στα 34 του χρόνια!

BASKET LEAGUE / ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στα 34 του χρόνια ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές στο Περιστέρι, έχοντας τους καλύτερους αριθμούς της επαγγελματικής του καριέρας!

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν, πάλι, εκεί για το Περιστέρι . Με τους “Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης” να βρίσκονται κοντά στην γκέλα κόντρα στον Κολοσσό, ο έμπειρος φόργουορντ βγήκε μπροστά για την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη με 73-70 για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Σε μία βραδιά που το Περιστέρι είχε ανάγκη όσο τίποτα από ένα σταθερό χέρι να το οδηγεί, ο έμπειρος φόργουορντ έκανε τα... πάντα, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής, στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Μία εμφάνιση που είναι απλώς η τελευταία επιβεβαίωση ότι διανύει μία τρομερή σεζόν.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ!

Στα 34 του χρόνια ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν είναι απλώς ακμαίος. Μοιάζει καλύτερος από ποτέ , διανύοντας βάσει αριθμών την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Basket League! Ο μεγάλος ρόλος που έχει βέβαια σαφώς και έχει παίξει ρόλο σε αυτό το γεγονός, ωστόσο δεν γίνεται να μειώσει στο ελάχιστο αυτά που κάνει ο φόργουορντ από τον Πύργο φέτος.

Την φετινή σεζόν, λοιπόν, ο Βασιλόπουλος έχει 11.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 0.7 κοψίματα μέσο όρο, με 43.8% στα τρίποντα σε 28.5 λεπτά συμμετοχής, με όλες τις επιδόσεις με εξαίρεση τα κλεψίματα να αποτελούν ρεκόρ καριέρας! Στα 34 του χρόνια ο διεθνής φόργουορντ αισθάνεται καλύτερα από ποτέ, βρίσκεται σε μία ομάδα που τον πιστεύει και φροντίζει να ανταποδώσει όλη αυτή την εμπιστοσύνη με την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ

Το φετινό Περιστέρι του Αργύρη Πεδουλάκη εντυπωσιάζει. Παίζει σύγχρονο μπάσκετ, έχει παίκτες που αλληλοσυμπληρώνονται και ξέρουν τι θέλουν στο παρκέ και δείχνει μεγάλη ωριμότητα. Στη μέση όλων αυτών βρίσκεται ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ως ο άνθρωπος που βάζει τα πάντα σε μία σειρά σε άμυνα και επίθεση.

BASKET LEAGUE / ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÊÏËÏÓÓÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στα 34 του χρόνια ο Βασιλόπουλος συνεχίζει να δείχνει σε κάθε ευκαιρία ότι διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του. Χαίρεται το μπάσκετ, παίζει χωρίς άγχος, είναι συνειδητοποιημένος και κάνει την διαφορά για την ομάδα του. Αν υπάρχει εξάλλου ένας παίκτης που θα μπορούσε να κάνει σεζόν καριέρας σε αυτή την ηλικία είναι αυτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ