ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Πανταζόπουλος: "Επενδύσαμε σε έναν πολύ καλό προπονητή"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΥΙΛΙΑΜ ΧΑΤΣΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΪΟΝ ΜΠΛΕΙΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΥΙΛΙΑΜ ΧΑΤΣΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΪΟΝ ΜΠΛΕΙΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πανταζόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Γιώργο Συρίγο για το αήττητο του Περιστερίου, τους στόχους και τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ.

Στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) ο Γιώργος Πανταζόπουλος. Ο Γενικός Διευθυντής του Περιστερίου μίλησε στους Παντελή Βλαχόπουλο και Γιώργο Συρίγο για την έως τώρα - αήττητη- πορεία των κυανοκίτρινων, τους στόχους που έχουν τεθεί, την επένδυση σε έναν πολύ καλό προπονητή και τους γηγενείς παίκτες, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με την ΑΕΚ, όπως επίσης το κομμάτι της διαιτησίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αήττητο του Περιστερίου: "Πέρσι κάναμε μια εντυπωσιακή χρονιά και παίξαμε ωραίο μπάσκετ. Το καλοκαίρι είχαμε την απώλεια το Πεδουλάκη και του Μπέντιλ. Επενδύσαμε σε έναν πολύ καλό προπονητή και όλα αυτά έχουν να κάνουν με το τι θέλει η διοίκηση και τι στόχους έχει. Θέλαμε να πάμε με δυνατό ελληνικό κορμό κάτι σημαντικό από τι στιγμή που είχαμε να παίξουμε και στην Ευρώπη. Θέλαμε να συνεχίσουμε ουσιαστικά αυτό που είχαμε χτίσει. Με τον Αργύρη και βγάλαμε νέους παίκτες και βγήκαμε στην Ευρώπη. Επενδύσαμε σε Έλληνες όπως ο Ξανθόπουλος και ο Σαλούστρος και να έχουμε ένα κάλο μείγμα Ελλήνων παικτών και καλούς ξένους".

Για τους στόχους της ομάδας: "Προσωπικά για μένα και το έχω συζητήσει με όλους στην ομάδα, είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, δηλαδή να βγούμε και πάλι στην Ευρώπη, ώστε να έχουμε διάρκεια και να μην αποτελέσουμε ένα ξεπέταγμα. Στην Ευρώπη πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και όπου φτάσουμε".

Για τις δυσκολίες κάθε χρόνο να ψάχνει η ομάδα παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά: "Θέλουμε η ομάδα να βγάλει δύο τρεις μικρούς Έλληνες παίκτες και να παίξουν στην ομάδα όπως έγινε με τον Καράμπελα. Οι ξένοι χρειάζονται καλό σκάουτινγκ. Μπορείς με διάφορα εργαλεία να βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Εμείς κοιτάμε περισσότερα τα εξωαγωνιστικά στοιχεία. Έχουμε πολύ καλό σκάουτινγκ σε αυτό τον τομέα".

Για την παρουσία έμπειρων παικτών όπως οι Βασιλόπουλος και Ξανθόπουλος: "Εμείς είχαμε τον Βασιλόπουλο και τον Σκορδίλη και θέλαμε άλλα δύο έμπειρα παιδιά γι΄ αυτό πήραμε τον Ξανθόπουλο και τον Σαλούστρο ώστε και οι νέοι να βλέπουν πως δουλεύουν στο γήπεδο αυτοί οι παίκτες. Θέλαμε να έχουμε στην ομάδα τη νοοτροπία του νικητή".

Για όσα ακούστηκαν στον αγώνα με την ΑΕΚ: "Το μπάσκετ βασανίζεται τα τελευταία χρόνια. Είναι στο χέρι μας να βγάζουμε μπροστά το καλό κομμάτι του μπάσκετ και όχι το κακό. Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου. Θα μπορούσε να το έχει κερδίσει και η ΑΕΚ, αλλά η μπίλια έκατσε σε εμάς. Παίξαμε καλύτερα από ότι θα περιμέναμε για την εποχή. Η νίκη έδωσε αυτοπεποίθηση στα παιδιά".

Για το γεγονός ότι δεν υπάρχει σύμπλευση των παραγόντων των ομάδων: "Έχει γίνει αυτό. Από το καλοκαίρι και μετά έχουν γίνει πολλά πράγματα. Ο κύριος Κουτάς όταν είχε φύγει από τον ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός είχε πει κάποια πολύ σωστά πράγματα που θα πρέπει να είναι οδηγός για όλους μας. Αν η ΑΕΚ είχε περάσει το βράδυ του Σαββάτου δεν θα είχε την Κυριακή αυτή την αντίδραση. Ο Προμηθέας, ο Ηφαιστος, εμείς και η ΑΕΚ έχουμε μια κοινή λογική, έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις".

Για την απόφαση αποχώρησης του Ολυμπιακού: "Είναι λάθος η απόφαση αυτού του Ολυμπιακού. Αν θες να βοηθήσεις για να αλλάξεις κάτι συμμετέχεις, δεν φεύγεις. Ελπίζουμε από του χρόνου να βρεθεί η φόρμουλα ώστε να είναι και πάλι στην Α1".

Για τις συζητήσεις στον ΕΣΑΚΕ ώστε να μείνουν στην κατηγορία το Λαύριο και ο Κολοσσός: "Η ουσία στο να μην πέσει κανείς είχε την να κάνουμε ένα βήμα πίσω, ώστε να πάμε στη συνέχεια δύο βήματα μπροστά. Δεν πέρασε η παραμονή του Λαυρίου ή του Κολοσσού και οι ομάδες βρήκαν άλλο τρόπο για να παίξουν στην Α1".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ