ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Πεδουλάκης: "Μεγάλη διαφορά ποιότητας, τιμητικό να σε βραβεύει ο Παναθηναϊκός"

Πεδουλάκης: "Μεγάλη διαφορά ποιότητας, τιμητικό να σε βραβεύει ο Παναθηναϊκός"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχτηκε τη μεγάλη διαφορά που χωρίζει τον Περιστέρι Βίκος Cola από τον Παναθηναϊκό, τον οποίον ευχαρίστησε για την βράβευση.

Το Περιστέρι Βίκος Cola υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έκανε ιδιαίτερη ανάλυση της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Ο "Αρτζι" παραδέχτηκε την διαφορά ποιότητας και ευχαρίστησε εκ νέου την "πράσινη" ΚΑΕ για την βράβευση του έκανε κατά την διάρκεια της ανάπαυλας , τιμώντας τον για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό.

" Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ομαδικά, αλλά είχαμε χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο. ΟΠαναθηναϊκόςείναι ποιοτικός με μεγάλα κορμιά. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση", τόνισε αρχικά ο προπονητής του Περιστερίου, που είπε εν συνεχεία για την βράβευση του Παναθηναϊκού:

" Είναι πολύ τιμητικό να σε βραβεύσει ο Παναθηναϊκός. Έπαιξα έξι χρόνια, διετέλεσα και προπονητής. Με έμαθε να σκέφτομαι διαφορετικά και με βοηθά και στοΠεριστέριπου είμαι. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και τον επίσημο Παναθηναϊκό και τον κόσμο. Υπάρχει αμοιβαία σχέση που στηρίζεται στην αλήθεια και απεικονίζει την προσπάθεια που έχει γίνει ως παίκτης και ως προπονητής".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ