ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Για δύο χρόνια υπέγραψε ο Σαλούστρος

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι ο πρώτος παίκτης που αποκτάται από το Περιστέρι επί των ημερών του Ηλία Ζούρου, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να είναι διετούς διάρκειας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Η μεταγραφή του Χρήστου Σαλούστρου στο Περιστέρι επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (1/7), με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ενημερώνει πως η συμφωνία αφορά σε διετή συνεργασία. Ο 29χρονος φόργουορντ, που την τελευταία διετία βρέθηκε στον Προμηθέα Πάτρας, είναι ο πρώτος παίκτης που αποκτάται από τους "κυανοκίτρινους" μετά την έλευση του Ηλία Ζούρου.

"Ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Σαλούστρο. Ο 29χρονος διεθνής γκαρντ - που έχει αναδειχθεί ο πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος για το 2018 - θα φοράει την φανέλα του Γ.Σ.Π. για τα επόμενα δύο χρόνια", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, με τον ίδιο να επισημάνει για το νέο βήμα στην καριέρα του:

" Χαίρομαι πάρα πολύ που θα βρίσκομαι στο Περιστέρι για τις επόμενες δύο σεζόν. Πρόκειται για μία επιλογή, καθαρά συνειδητή διότι το Περιστέρι μου προσφέρει όλα τα εφόδια για να πραγματοποιήσω, τόσο εγώ όσο κι η ομάδα, τους στόχους μας! Από τις συζητήσεις που έκανα με τον κόουτς Ηλία Ζούρο καθώς και με τους ανθρώπους της ομάδας, που έδειξαν το πόσο πολύ με ήθελαν και πόσο με εμπιστεύονται. Συνεπώς, στο χέρι μου είναι για να τους δείξω τι αξίζω και να τους δικαιώσω. Πιστεύω πως με πολύ δουλειά καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς, αλλά και ταπεινότητα, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ