ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Κοντά σε Αϊζάια Κάζινς

Περιστέρι: Κοντά σε Αϊζάια Κάζινς
AP Photo/John Locher AP PHOTO/JOHN LOCHER

Το Περιστέρι ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία σημαντική κίνηση, αφού βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αϊζάια Κάζινς.

Ο Αϊζάια Κάζινς (26 χρονών, 1.93 μέτρα, γκαρντ) είναι ο παίκτης που στράφηκε το Περιστέρι σε μία προσπάθεια να ταρακουνηθεί λίγο μετά τις δύο μαζεμένες ήττες στην ΕΚΟ Basket League από Κολοσσο και Ήφαιστο.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να πάρει την θέση του Σκούτσι Σμιθ, σε μία προσπάθεια του Περιστερίου να προσθέσει στο ρόστερ του έναν γκαρντ με εκτελεστικές ικανότητες.

Ο Κάζινς ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την φανέλα της οποίας είχε 3 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής, αδυνατώντας να βρει σταθερό ρόλο σε μία ομάδα γεμάτη γκαρντ. Στο Περιστέρι όμως ελπίζουν ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, με τον Κάζινς να είναι γνωστός για την επαφή του με το καλάθι και την ικανοτητά του να δημιουργεί το δικό του σουτ.

Ο Κάζινς αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι αύριο (2/1) προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, προκειμένου στην συνέχεια να γίνει αγώνας δρόμου μήπως προλάβουν στο Περιστέρι να έχουν έτοιμο το δελτίο του για τον αγώνα του Σαββάτου (5/1) με τον Ηρακλή για την 14η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

AP Photo/John Locher

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ