Το Περιστερι ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Γάιου Σκορδίλη για δύο ακόμα χρόνια. "Χαρούμενος που φτάσαμε από την Α2 να παίξουμε Ευρώπη" δήλωσε ο Σκορδίλης.

Ο Γάιος Σκορδίλης θα είναι παίκτης του Περιστερίου για δύο ακόμα χρόνια. Την είδηση έκανε γνωστή ο σύλλογος με ανακοίνωσή του.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Κ.Α.Ε. Περιστέρι ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή, Γάιο Σκορδίλη. Ο Κερκυραίος σέντερ - που βρίσκεται στον Γ.Σ.Π. από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία - θα παραμείνει στον σύλλογο για δύο ακόμα χρόνια.

“Από την Α2 στην Ευρώπη”

ADVERTISING

Ο Γάιος Σκορδίλης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας του Περιστερίου από την Α2 έως την συμμετοχή στα ημιτελικά της Basket League και την έξοδο στην Ευρώπη. Γι’ αυτό τον λόγο “είμαι πραγματικά χαρούμενους που συνεχίζω στην ομάδα. Μοιάζει κλισέ αλλά είναι αλήθεια” ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου σέντερ μετά την επέκταση της συνεργασίας και συνέχισε: “βρίσκομαι στο Περιστέρι απ’ όταν παίζαμε στην Α2 και τώρα θα αγωνιστούμε στο Basketball Champions League! Είναι πολύ όμορφο να εξελίσσεσαι μαζί με την ομάδα!

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Υγεία να έχουμε για να πραγματοποιήσουμε ανάλογη πορεία με την περσινή κι ακόμα καλύτερη αν γίνεται. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο”.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής το Περιστέρι έχει ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Στίβεν Γκρέι, καθώς και την απόκτηση των Χρηστου Σαλουστρου, Βασίλη Ξανθόπουλου και Μόουζες Κίνγκσλεϊ.