ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Ο Βασιλόπουλος παραμένει σημείο αναφοράς

Περιστέρι: Ο Βασιλόπουλος παραμένει σημείο αναφοράς
EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει ξεκινήσει την φετινή σεζόν από εκεί που τελείωσε την προηγούμενη: Όντας σημείο αναφοράς για το Περιστέρι.

Το Περιστέρι άλλαξε σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με την περσινή σεζόν. Νέοι παίκτες, νέος προπονητής, άλλες απαιτήσεις. Υπάρχει όμως κάτι που έμεινε στην θέση του: Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Και αυτό αποδεικνύεται αρκετό μέχρι στιγμής.

Το Περιστέρι έχει ξεκινήσει την σεζόν ιδανικά, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Για την δεύτερη αγωνιστική επιβλήθηκε με άνεση με 79-60 του Ρεθύμνου εκτός έδρας, κάνοντας επίδειξη δύναμης. Κυρίως όμως έδειξε ξανά πως έχει ήδη βρει ρυθμό κι ας είχε 7 νέους παίκτες στην 12αδα σε σχέση με την περσινή, ονειρεμένη σεζόν, γεγονός στο οποίο έχει παίξει σημαίνοντα ρόλο ο Βασιλόπουλος.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

Προερχόμενος από μία τρομερή σεζόν, που τον έφερε μέχρι την 12αδα της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ο Βασιλόπουλος επέστρεψε στο Περιστέρι για να φροντίσει να του δώσει αυτά που του είχε δώσει και πέρυσι: Αμυντικό φίλτρο, ευελιξία, μπασκετικό Ι.Q και προσωπικότητα. Όλα αυτά εμφανίστηκαν στο μέγιστο κόντρα (και) στο Ρέθυμνο.

Η απεικόνιση της εμφάνισής του στην στατιστική έδειξε του λόγου το αληθές: 13 πόντοι με 5/9 σουτ (3/3 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 1/1 βολή), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κόψιμο σε 25 λεπτά συμμετοχής. Κοινώς, ο Βασιλόπουλος φρόντισε για μία ακόμα φορά για... όλα. Έθεσε ο ίδιος τον τόνο για το Περιστέρι, φρόντισε όλοι να βρουν ρυθμό και το έκανε με τον δικό του τρόπο.

ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ KΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΛΑ

Έχοντας φάει τους μεγάλους αγώνες με το... κουτάλι, ο Βασιλόπουλος κάνει την διαφορά στο Περιστέρι επειδή μπορεί να κάνει τα απλά. Βασικά, ο ίδιος φροντίζει ώστε αυτά που κάνει να φαίνονται απλά, κάτι που αποτελεί προϊόν της εμπειρίας του. Αυτός είναι ο λόγος που συνήθως σε αγώνες όπως αυτός με το Ρέθυμνο βρίσκεται ένα και δύο βήματα μπροστά από κάθε φάση.

BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Περιστέρι αναμένεται φέτος να έχει πιο δύσκολο έργο, αφού πλέον θα έχει διπλές υποχρεώσεις λόγω της συμμετοχής του στο Basketball Champions League. Και όποτε χρειάζεται, ξέρει ότι ο Βασιλόπουλος θα φροντίσει ώστε όλα να μπουν σε μία σειρά, επειδή – πολύ απλά – αυτό είναι που ξέρει να κάνει καλύτερα.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ