ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Τα highlights από το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Περιστέρι: Τα highlights από το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Το Περιστέρι δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικό μέχρι τέλους στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, άφησε όμως πολλές υποσχέσεις. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του (VIDEO).

Αν μη τι άλλο, το Περιστέρι πάλεψε απέναντι σε μία ομάδα της EuroLeague στο χθεσινό (19/9) φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου". Παρά την ήττα με 77-86, η ομάδα του Ηλία Ζούρου παρέμεινε "μέσα" στο παιχνίδι για πάνω από τρία δεκάλεπτα, σε ένα απόγευμα στο οποίο πάντως το κεντρικό πρόσωπο ήταν ένας "θρύλος" του παρελθόντος, ο Όντι Νόρις.

Η ΚΑΕ ανάρτησε στο YouTube τις καλύτερες στιγμές από το φιλικό με την σερβική ομάδα, στο οποίο ξεχώρισαν ο Χάτσερ, ο Γκρέι και ο Σαλούστρος. Το Περιστέρι είχε πάντως και μία ατυχία, καθώς ο Κίνσλι Μόουζες τραυματίστηκε στον αριστερο αστράγαλο και υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το 13ο λεπτό.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα μείνει εκτός γηπέδων για μερικές ημέρες και όπως και ο Ζώης Καράμπελας (ακολουθεί θεραπευτική αγωγή για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στον αχίλλειο τένοντα) δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με τον Ολυμπιακό στο "Α. Παπανδρέου (21/9), το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές του Περιστερίου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα:

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ