ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Βασιλόπουλος και Σαλούστρος τέθηκαν νοκ άουτ για Τενερίφη

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Περιστέρι θα παίξει το βράδυ της Τρίτης (29/10) απέναντι στην Τενερίφη για το BCL, δίχως τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Χρήστο Σαλούστρο. Αγωνία για τον Μάικ Μόρισον.

Το Περιστέρι κέρδισε πολύ εύκολα το Λαύριο ( 88-62) για την ΕΚΟ Basket League, έκανε το 7/7 εντός κι εκτός συνόρων, παράλληλα όμως βλέπει τα προβλήματα τραυματισμών να αυξάνονται. Την ώρα που ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έμεινε εκτός δωδεκάδας από τη σημερινή (26/10) αναμέτρηση, ο Χρήστος Σαλούστρος έσφιξε τα δόντια για να αγωνιστεί, ενώ -μέσα σε όλα- ο Μάικ Μόρισον τραυματίστηκε στη διάρκεια της πρώτης περιόδου και δεν επέστρεψε στο παρκέ.

Όπως εξήγησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ηλίας Ζούρος, οι δύο διεθνείς φόργουορντ δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ισπανία για το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την Τενερίφη (29/10, 21:30) για να ξεπεράσουν πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ η κατάσταση του ξένου ψηλού θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα.

" Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Το ξέραμε γιατί είχαμε θέματα τραυματισμών με τον Βασιλόπουλο, ο οποίος μαζί με τον Σαλούστρο έπαιξαν την Τετάρτη με την Ρίγα παρότι είχαν προβλήματα και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Θα μείνουν και οι δυο πίσω δεν θα έρθουν στην Τενερίφη, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν" εξήγησε αρχικά ο προπονητής του Περιστερίου, για να προσθέσει: " Σήμερα προέκυψε ο τραυματισμός του Μόρισον, είναι λογικό να αγωνιούμε, είμαστε ομάδα και κάθε γρανάζι έχουμε μάθει να λειτουργεί".

Δεν παρέλειψε μάλιστα να δώσει τα εύσημα στους συνεργάτες του: " Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, που δουλεύουν σκληρά και πολλές φορές, αυτοί που δουλεύουν σκληρά δεν φαίνονται. Ετοιμάζουν πολύ καλά την ομάδα και σε επίπεδο τακτικής είμαστε πολύ καλοί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ