ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι Βίκος Cola: Εφυγε ο Μουρ, αναζητείται αντικαταστάτης

Περιστέρι Βίκος Cola: Εφυγε ο Μουρ, αναζητείται αντικαταστάτης

Ο Ραμόν Μουρ έλαβε δεκαήμερη άδεια για να μεταβεί στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος υγείας, αλλά δύσκολα θα φορέσει ξανά την φανέλα του Περιστερίου Βίκος Cola. Θλάση ο Βασίλης Μουράτος...

Σύντομη αναμένεται να αποδειχθεί η θητεία του Ραμόν Μουρ στο Περιστέρι Bίκος Cola, ενώ απουσία από το ματς με το Ρέθυμνο Cretan Kings (20/4, 16:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) θα πάρει και ο Βασίλης Μουράτος.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έδωσε δεκαήμερη άδεια στον 30χρονο Αμερικανό γκαρντ, ώστε να μεταβεί στην πατρίδα εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Ο Μουρ, όμως, δύσκολα θα επιστρέψει στην Ελλάδα και το Περιστέρι Βίκος Cola σεβόμενο την επιθυμία του, θα κινηθεί για την αντικατάστασή του.

Επίσης, ο Αργύρης Πεδουλάκης στο ματς με το Ρέθυμνο Cretan Kings στο "Μ. Μερκούρη" δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος υπέστη θλάση στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός παρκέ για δέκα ημέρες.

Η ενημέρωση του Περιστερίου Bicos Cola αναφέρει:

"Λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος υγείας, ο Ramone Moore έλαβε δεκαήμερη ειδική άδεια προκειμένου να μετέβη εσπευσμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Στο διάστημα αυτό, αν ο αθλητής δεν καταφέρει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας, η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola θα σεβαστεί απόλυτα την επιθυμία του και θα κινηθεί για την αντικατάσταση του.

Παράλληλα, ο Βασίλης Μουράτος υπέστη θλάση τους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ