ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: "Βόμβα" με τον ΝτεΆντρε Κέιν

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Περιστέρι έκανε μεγάλη υπέρβαση καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ΝτεΆντρε Κέιν για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ανακοινώθηκε το σπουδαίο deal.

Το Περιστέρι ανέβασε κατακόρυφα τον πήχη για το υπόλοιπο της σεζόν, αναφορικά με τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας, την παρουσία στην τετράδα της EKO Basket League και τη διάκριση στο Basketball Champions League. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τον ΝτεΆντρε Κέιν για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι, προσθέτοντας στη... μηχανή της, έναν παίκτη με εμπειρία από την Ευρώπη και δη από την EuroLeague.

" Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Ντεάντρε Κέιν (31χρ., 1.96). Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου για συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν" επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Περιστερίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστερίου, ο ΝτεΆντρε Κέιν ανέφερε πως " είναι μεγάλη πρόκληση για μένα η μεταγραφή μου στο Περιστέρι, καθώς γνωρίζω ελάχιστα για την ομάδα, τα συστήματα, τους συμπαίκτες μου, η σεζόν είναι σε προχωρημένο στάδιο και έτσι θα πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ότι με τη βοήθεια των προπονητών και όλων των ανθρώπων της ομάδας, η δουλειά αυτή θα αποδώσει και θα ενσωματωθώ σύντομα. Δεν βλέπω την ώρα να έρθω στην Αθήνα, να περάσω τις ιατρικές εξετάσεις και να αρχίσω προπονήσεις, ώστε να είμαι έτοιμος για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος την Τετάρτη".

Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίστηκε την προηγούμενη διετία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, το καλοκαίρι όμως δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την "ομάδα του λαού". Έκτοτε ήταν ελεύθερος, δίχως να βρει ομάδα να τον καλύπτει οικονομικά. Πριν από μερικές ημέρες, βρήκε στέγη στη Μέγκα Μπέμαξ, τη φανέλα της οποίας όμως πρόλαβε να φορέσει μόλις μία φορά, το βράδυ της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου, βοηθώντας τη σερβική ομάδα να κερδίσει εκτός έδρας την Τσιμπόνα. Σε 28'21'' συμμετοχής, είχε 14 πόντους (με 2/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 1/1 βολή), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν στην περίπτωσή του (βλ. οικονομικές απαιτήσεις), οι άνθρωποι του Περιστερίου τον έπεισαν να πει το "ναι" και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπανικολόπουλου για το υπόλοιπο της σεζόν, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.Ο παίκτης θα ταξιδέψει άμεσα από το Βελιγράδι στην Αθήνα, για να προπονηθεί και να είναι ετοιμοπόλεμος για τη μονομαχία με την ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Στο παρελθόν, ο ΝτεΆντρε Κέιν έχει παίξει επίσης σε Κράσνι Οκτιάμπρ, Αντβέρπ, Ουλμ, Χάποελ Εϊλάτ, Νίζνι και Ρεάλ Μπέτις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ