ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Γιάννης Αθηναίου

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Περιστέρι προσέθεσε ακόμη έναν πολύπειρο διεθνή στη "μηχανή" του. Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου, που υπέγραψε για ένα χρόνο με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Τη φανέλα του Περιστερίου θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Αθηναίου. Ο 32χρονος γκαρντ συμφώνησε με την ομάδα των δυτικών προαστίων, αποτελώντας το νέο της μεταγραφικό απόκτημα για το 2020/21. Μετά από μία άτυχη σεζόν, στην οποία δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη σε φιλικό της Εθνικής Ανδρών το περασμένο καλοκαίρι, ο Γιάννης Αθηναίου επιστρέφει... δριμύτερος για να αποτελέσει σημαντικό όπλο στα χέρια του Νίκου Παπανικολόπουλου.

" Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο 32χρονος γκαρντ δήλωσε πως "είμαι πολύ χαρούμενος που μια τόσο ιστορική ομάδα όπως το Περιστέρι μου δίνει την δυνατότητα να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο, προερχόμενος από μια δύσκολη χρονιά προσωπικά για μένα, αλλά και για όλο τον υπόλοιπο κόσμο, αφού βιώσαμε κάτι πρωτόγνωρο όπως είναι η πανδημία του κορωνοϊού" και συνέχισε:

"Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας και ο προπονητής σεβάστηκαν τις επιθυμίες μου και μου έδειξαν πόσο σημαντικός θα είμαι στο πλάνο της επόμενης χρονιάς. Αυτό ήταν κάτι το οποίο στην συζήτηση που είχα με τον κόουτς με έκανε να αποδεχθώ την πρόταση. Θα είναι μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, καθώς και η Ευρώπη αποτελεί μια τεράστια πρόκληση και εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να θέσουμε τους στόχους εντός γηπέδου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ