ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Υπέγραψε τον Τζόναθαν Άρλετζ

Περιστέρι: Υπέγραψε τον Τζόναθαν Άρλετζ
FIBAA

Το Περιστέρι ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόναθαν Άρλετζ, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Γαλλία με τα χρώματα της Σολέ.

Το Περιστέρι ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόναθαν Άρλετζ για τον επόμενο χρόνο, με τον παίκτη να μετακομίζει στα δυτικά προάστια μετά από μία καλή σεζόν στην LNB της Γαλλίας με τα χρώματα της Σολέ, όπου είχε 8.2 πόντους και 4.4 ριμπάουντ ανά αγώνα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανοκίτρινων έχει εμπειρία από το Basketball Champions League, όπου το 2018/19 είχε 12 πόντους και 5.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ως παίκτης της Βέντσπιλς.

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ προστίθεται στη front line του Νίκου Παπανικολόπουλου, η οποία διαθέτει ήδη τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, τον Γάιο Σκορδίλη και τον Μάρβιν Τζόουνς. Την ίδια ώρα, ερωτηματικό παραμένει τι μέλλει γενέσθαι με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώθηκε φέτος.

Με τέσσερις παίκτες ήδη στη "μηχανή" πάντως, ο Νίκος Παπανικολόπουλος ψάχνει ακόμη έναν για να κλείσει η front line, είτε πρόκειται για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο είτε για άλλον.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Τζόναθαν Άρλετζ (29 χρ., 2.08), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Ο Αμερικανός φόργουορντ - σέντερ ενισχύει την γραμμή των ψηλών των κυανοκιτρίνων στις υποχρεώσεις της ομάδας τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Basketball Champions League".

Photo Credits: FIBA

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ