ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Στο Περιστέρι για δύο χρόνια ο Βασίλης Ξανθόπουλος

Στο Περιστέρι για δύο χρόνια ο Βασίλης Ξανθόπουλος
EUROKINISSI

Συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων υπέγραψε με το Περιστέρι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που θα έχει και τον ρόλο του δασκάλου για τον 18χρονο Ζώη Καράμπελα.

Παίκτης του Περιστερίου για τα επόμενα δύο χρόνια έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (5/7) ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο 35χρονος πόιντ γκαρντ αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από την ΑΕΚ και τελικά προτίμησε να μετακομίσει στα δυτικά προάστια όπου θα έχει και τον ρόλο του δασκάλου για τον 18χρονο Ζώη Καράμπελα.

Στα 35 του χρόνια ο Ξανθόπουλος θα συνεχίσει σε ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρώπη, καθώς το Περιστέρι θα συμμετάσχει στους ομίλους του Basketball Champions League τη σεζόν 2019/20.

" Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτό τη διοίκηση και τον προπονητή Ηλία Ζούρο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Πρόκειται για ένα μπασκετικό σωματείο που επέστρεψε εκεί που ανήκει, που προέρχεται από μία δυνατή και εντυπωσιακή σεζόν κι εύχομαι με τη δική μου βοήθεια να πάμε ακόμα καλύτερα" δήλωσε ο πολύπειρος άσος αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ