ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος η σεζόν για τον Κίκι Κλαρκ στο Περιστέρι

Τέλος η σεζόν για τον Κίκι Κλαρκ στο Περιστέρι
EUROKINISSI

Ο Κίκι Κλαρκ έπαθε σοβαρή ζημιά στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα του Περιστερίου με το Λαύριο και θα χάσει την υπόλοιπη χρονιά.

Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα για τον Κίκι Κλαρκ μετά τον τραυματισμό που υπέστη κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα του Περιστερίου με το Λαύριο . Οι εξετάσεις που έβγαλε ο Αμερικανός γκαρντ έδειξαν ότι υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό πόδι, με συνέπεια να μείνει εκτός γηπέδων για την υπόλοιπη σεζόν.

Εντός των προσεχών ημερών ο Κλαρκ θα υποβληθεί σε επέμβαση από την ομάδα του γιατρού του Περιστερίου , Νίκου Πισκοπάκη, ώστε να αποκατασταθεί ο τραυματισμός και εν συνεχεία να περάσει στην περίοδο αποθεραπείας. " Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola είναι από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του «Kee-Kee» και σύσσωμη του εύχεται ταχεία ανάρρωση", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ο 34χρονος γκαρντ βρίσκεται στο Περιστέρι δύο χρόνια, έχοντας διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επάνοδο της ομάδας των δυτικών προαστίων στην Basket League την προηγούμενη σεζόν. Φέτος είχε σε επτά αγώνες 6,0 πόντους, 1,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε 18,5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ