ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Τέλος ο Πεδουλάκης από το Περιστέρι

Τέλος ο Πεδουλάκης από το Περιστέρι
EUROKINISSI

Το Περιστέρι προχώρησε σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Πεδουλάκη, σεβόμενη την επιθυμία του πολύπειρου τεχνικού, όπως έγινε επίσημα γνωστό. Φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο 55χρονος coach.

Έπειτα από ακόμα μία εξαιρετικά πετυχημένη συνεργασία, το Περιστέρι κι ο Αργύρης Πεδουλάκης θα βαδίζουν πλέον σε ξεχωριστούς δρόμους. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του πολύπειρου τεχνικού, προχώρησε σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζεται για την δεύτερη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού".

Φέτος, το Περιστέρι -αν και νεοφώτιστο- έφτασε μέχρι την 2η θέση της κανονικής περιόδου και την 4η των playoffs της Basket League, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο Basketball Champions League.

Η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει ότι σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη, προχώρησε με τον Έλληνα κόουτς σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η οικογένεια του Περιστερίου, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τον Αργύρη για όσα πολύτιμα προσέφερε για μία ακόμη φορά στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου.

Η ΚΑΕ Περιστέρι Bίκος Cola εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές της λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ