ΡΕΘΥΜΝΟ

Αλλαγές επί αλλαγών στο Ρέθυμνο

Αλλαγές επί αλλαγών στο Ρέθυμνο

Η αντικατάσταση του Κώστα Φλεβαράκη από τον Τόνι Κωνσταντινίδη φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ρόστερ, αφού παρελθόν θα αποτελέσει ο Χοέρντουρ Βίλιαλμσον. Υπογράφει ο Εβάλντας Ζάμπας. Μεγάλος στόχος ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Από τη στιγμή που ο Κώστας Φλεβαράκης αποχώρησε από τον πάγκο του Ρεθύμνου , πριν καλά καλά κλείσει δύο μήνες στην ομάδα, οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν θα είναι σημαντικές. Σε επίπεδο ρόστερ πάντα.

Ήδη ο Χοέρντουρ Βίλιαλμσον αποτελεί παρελθόν για τους Κρητικούς, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που αποκτήθηκε μεν το φετινό καλοκαίρι, πλην όμως αποτελούσε προσωπική επιλογή του Κώστα Φλεβαράκη. Η φυγή του οποίου οδηγεί και τον ίδιο στην πόρτα της εξόδου.

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης έχει ήδη πιάσει δουλειά, σχεδιάζοντας τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της νέας του ομάδας. Το Ρέθυμνο δεν έχει πολλά κενά να κλείσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η διάθεση να κλείσουν άμεσα όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Για παράδειγμα, ο Εβάλντας Ζάμπας έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τους Κρητικούς για συμβόλαιο ενός έτους.

Ο 28χρονος πλεϊμέικερ αγωνίστηκε πέρσι στην Ταρτού Ροκ της Εσθονίας, όντας ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του αφού είχε 16.5 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και 2.1 λάθη κατά μέσο όρο.

Οι Κρητικοί δεν μένουν όμως εκεί. Αντίθετα, παίζουν τα ρέστα τους προκειμένου να πείσουν τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη να μετακομίσει στο Ρέθυμνο. Ο πολύπειρος σέντερ, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Κηφισιάς, είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος των "μπλε", οι οποίοι όμως γνωρίζουν πως δεν έχουν τον πρώτο λόγο για να τον κάνουν δικό τους. Αφενός υπάρχει η ΑΕΚ που του προσφέρει περισσότερα χρήματα (αλλά δευτερεύοντα ρόλο), αφετέρου ο ΠΑΟΚ που χρειάζεται ενίσχυση στη θέση "5".

Από τη στιγμή που οικονομικά δεν μπορεί να φτάσει στα επίπεδα των δύο "δικεφάλων", το Ρέθυμνο ποντάρει στο γεγονός πως ο παίκτης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την ερχόμενη σεζόν, αφού προορίζεται για βασικός σέντερ της ομάδας.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ