ΡΕΘΥΜΝΟ

Αρχίζουν τα φιλικά για το Ρέθυμνο, πρόβλημα με Οικονομόπουλο

Αρχίζουν τα φιλικά για το Ρέθυμνο, πρόβλημα με Οικονομόπουλο
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Εβδομάδα φιλικών είναι αυτή που διανύουμε για το Ρέθυμνο Cretan Kings, με πρώτο το αυριανό ματς (5/9) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Άτυχος στάθηκε ο Κώστας Οικονομόπουλος, που τραυματίστηκε το πρωί (4/9) στον αχίλλειο τένοντα.

Επί αθηναϊκού εδάφους θα δώσει το πρώτο του φιλικό το Ρέθυμνο. Η κρητική ομάδα θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης (5/9) στην Αθήνα και το ίδιο απόγευμα (στις 17:00) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κάνοντας έτσι την αρχή στους αγώνες προετοιμασίας έπειτα από δύο εβδομάδες προπονήσεων στο "Μελίνα Μερκούρη".

Εν συνεχεία το Ρέθυμνο θα μεταβεί στην Ουγγαρία για να πάρει μέρος στο τουρνουά της Κέρμεντ στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα αντιμετωπίσει την ισραηλινή Μπνέι Ερτζέλια (7/9, 18:30) και μία εκ των Κέρμεντ ή Έλιος Ντομζάλε, ανάλογα με τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας. Την επόμενη μέρα οι Κρητικοί θα επιστρέψουν στην Κρήτη για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Χτύπησε στον αχίλλειο ο Οικονομόπουλος

Απών απ' όλα τα φιλικά θα είναι ο Κώστας Οικονομόπουλος. Ο νεαρός γκαρντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής πρωινής προπόνησης στον αχίλλειο τένοντα και δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα και στην Ουγγαρία.

" Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια τους. Τώρα μπαίνουμε σε μία σειρά φιλικών παιχνιδιών πάρα πολύ γρήγορα, απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Περιμένουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα σε αυτά που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα. Σίγουρα η ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη 100% και είναι απόλυτα φυσιολογικό, με την κούραση να είναι σε υψηλό επίπεδο", δήλωσε ο Σταύρος Μυκονιάτης.

" Νομίζω ότι τα συμπεράσματα θα είναι θετικά. Θα ταξιδέψει όλη η ομάδα μαζί και αυτό είναι καλό γιατί γνωρίζουμε τα παιδιά ακόμα καλύτερα μέσα από τη λειτουργία της ομάδας. Από κει και πέρα ό,τι αποκομίσουμε θα είναι για καλό, θα δούμε τις αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε και σε κάθε αγώνα να εμφανιζόμαστε ακόμη πιο βελτιωμένοι".

Όσον αφορά στις προσθήκες των Εντ Ντάνιελ και Κιθ Κλάντον, ο κόουτς του Ρεθύμνου δήλωσε: " Ο μεν Ουάσινγκτον είχε έρθει υπό δοκιμή και για αυτό ήρθε μία εβδομάδα νωρίτερα, άρα είχαμε στο μυαλό μας ότι ίσως δε θα έμενε. Από την άλλη μεριά, στην περίπτωση του Μανιάνγκ η ομάδα δεν είχε υπομονή να περιμένει ακόμη περισσότερο, καθώς το παιδί είχε πρόβλημα με την έκδοση του διαβατηρίου του.

Ήρθαν δύο παιδιά τα οποία είναι αρκετά έμπειρα. Ο Εντ Ντάνιελ έχει παίξει αρκετά χρόνια στην Ευρώπη και σε καλά πρωταθλήματα. Για τον Κιθ Κλάντον δε νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις, είναι αρκετά καλός παίκτης δείχνοντας τις δυνατότητες του στον ΠΑΟΚ. Πραγματικά μας δυναμώνουν αρκετά αυτά τα δύο παιδιά και αναμένουμε να δώσουν την ανάλογη ποιότητα στη γραμμή των ψηλών".

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου

17:00 Ολυμπιακός - Ρέθυμνο Cretan Kings (ΣΕΦ)

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου

18:30 Ρέθυμνο Cretan Kings - Bnei Herzliya

21:00 Egis Kormend - Helios Domzale

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου

18:00 Μικρός Τελικός

20:30 Μεγάλος Τελικός

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ