ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσημο: Ο Μπράντον Τέιλορ στο Ρέθυμνο

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÑÏÓÁ ÑÁÍÔÏÌ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - ROSA RADOM
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÑÏÓÁ ÑÁÍÔÏÌ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - ROSA RADOM EUROKINISSI

Ο Μπράντον Τέιλορ είναι επισήμως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθύμνου Cretan Kings, το οποίο έκλεισε το κενό στο "4" με έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί ξανά στην Basket League.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Τέιλορ για τον επόμενο χρόνο, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο το κενό που υπήρχε στο "4". Οι Κρητικοί είχαν ασχοληθεί στο πρόσφατο παρελθόν με τον Μπρέκοτ Τσάπμαν , ο οποίος όμως εξασφάλισε ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο στη Γερμανία.

Έτσι, ο Βαγγέλης Ζιάγκος κατέληξε στον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ ( όπως έγραψε από νωρίς το πρωί της Τρίτης το Sport24.gr ), ο οποίος προέρχεται από μία καλή σεζόν με τους Vilpas Vikings, με τα χρώματα των οποίων είχε 13.1 πόντους (με 40% στο τρίποντο), 5.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο στη Φινλανδία.

Η σχετική ανακοίνωση: " Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Brandon Taylor για έναν χρόνο. Ο Taylor είναι 25 ετών (γεν. 1/8/1994), έχει ύψος 1.98μ. και θα ενισχύσει την ομάδα μας από τη θέση "4".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ