ΡΕΘΥΜΝΟ

Η φοβερή φάρσα του Κερατούκλη στον Στέφαν Μούντι

Η φοβερή φάρσα του Κερατούκλη στον Στέφαν Μούντι

Ακόμη προσπαθεί να καταλάβει ο Στέφαν Μούντι του Ρεθύμνου Cretan Kings πως η μασκότ της ομάδας, ο θρυλικός Κερατούκλης, πέρασε από πάνω του και κάρφωσε την μπάλα (VIDEO).

Πέρασαν τρεις μήνες από την ημέρα που ο Στέφαν Μούντι των 178 εκατοστών πέρασε πάνω από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, κάρφωσε την μπάλα και κέρδισε δια περιπάτου τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All-Star Game της Πάτρας . Πέρασαν τρεις μήνες και αυτή τη φορά ο βραχύσωμος Αμερικανός έγινε από θύτης, θύμα. Θύμα του Κερατούκλη, της θρυλικής μασκότ του Ρεθύμνου Cretan Kings που "έσκασε" μια ωραία φάρσα στον σκόρερ της ομάδας της Κρήτης.

Ο μάνατζερ του Ρεθύμνου, Γιώργος Κούμουλος, τοποθέτησε τον Μούντι κάτω από την μπασκέτα, του έκλεισε τα μάτια και του ζήτησε να κρατήσει ψηλά την μπάλα. Την ίδια ώρα, ο Κερατούκλης έφερνε μια σκάλα και με την βοήθειά της κάρφωνε πριν ο Μούντι βγάλει την κορδέλα και μείνει σαστισμένος για μερικά δευτερόλεπτα. " Τι έγινε; Πως το έκανες αυτό; Πως πέρασες από πάνω μου;" αναρωτιόταν ο Αμερικανός, αν και μετά από λίγη ώρα κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη.

@4moody2

A post shared by Keratouklis_Rethymno (@keratouklis_rethymno) on

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ