ΡΕΘΥΜΝΟ

Κίνηση ανθρωπιάς από το Ρέθυμνο για τους πυροπαθείς

Κίνηση ανθρωπιάς από το Ρέθυμνο για τους πυροπαθείς

Στο πλευρό των πληγέντων της ανατολικής Αττικής στέκεται και το Ρέθυμνο Cretan Kings, που συγκέντρωσε τρόφιμα και φάρμακα για όσους τα χρειάζονται.

Μεγάλωσε ακόμα περισσότερο ο κατάλογος των ομάδων της Basket League που συνδράμουν στις προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία 24ωρα για την βοήθεια των πληγέντων στην ανατολική Αττική. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο μάζεψε τρόφιμα και φάρμακα για να τα στείλει στα θύματα των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική, προσφέροντας κι αυτή με αυτόν τον τρόπο τον οβολό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η Ελλάδα πενθεί. Η χώρα συγκλονισμένη βιώνει το δράμα των συνανθρώπων μας στην Αττική που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα πάντα. Τούτες τις δύσκολες ώρες η σκέψη όλων μας βρίσκεται κοντά στους συμπατριώτες μας που υποφέρουν. Η προσευχή μας συνοδεύει τις ψυχές αυτών που χάθηκαν. Η υποχρέωση μας να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που υποφέρουν είναι αυτονόητη.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συνδράμει τη συγκινητική προσπάθεια του Ρεθύμνου που βρήκε ανταπόκριση από όλον τoν κόσμο, προσφέροντας τρόφιμα και φάρμακα για αυτούς που έχουν ανάγκη. Με την ευχή να είναι η τελευταία φορά που κάποιοι δίπλα μας υποφέρουν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ