ΡΕΘΥΜΝΟ

Μπήκε στην προετοιμασία του Ρεθύμνου ο Γλυνιαδάκης

Μπήκε στην προετοιμασία του Ρεθύμνου ο Γλυνιαδάκης

Ετοιμος να βοηθήσει το Ρέθυμνο Cretan Kings με την εμπειρία και την ομαδικότητά του δηλώνει ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Με στόχο να βοηθήσει το Ρέθυμνο Cretan Kings να πετύχει τους στόχους του έφτασε στην Κρήτη ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, που από την Πέμπτη (23/8) ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της νέας του ομάδας. Στον 10 σταθμό της καριέρας του εντός Ελλάδας (Παναθηναϊκός, Πανελλήνιος, Περιστέρι, ΑΕΚ, Μαρούσι, Ολυμπιακός, Νέα Κηφισιά, ΠΑΟΚ, Κύμη οι εννέα προηγούμενοι) ο 36χρονος center ενδιαφέρεται μόνο για το ομαδικό καλό και όχι για τις ατομικές διακρίσεις. Δεν ήταν, άλλωστε, ποτέ το ζητούμενο για εκείνον να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους.

" Πάντα είχα στο βάθος του μυαλού μου να επιστρέψω στην Κρήτη και να παίξω στο Ρέθυμνο. Χαίρομαι που έγινε φέτος αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας η οποία εκπροσωπεί το κρητικό μπάσκετ στα σαλόνια τηςBasket Leagueκαι έχει μία σταθερά επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Προσωπικός στόχος είναι μονάχα να βοηθήσω την ομάδα και τίποτα άλλο πραγματικά. Με ενδιαφέρει να κερδίσουμε ομαδικά. Δεν ξέρω πόσο θα συνεχίσω, αλλά όσο αγωνίζομαι θέλω να προσφέρω στο παρκέ και αυτό προσπαθώ να κάνω τα τελευταία χρόνια" ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γλυνιαδάκη.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ