ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Επαναπατρισμός για Σπυριδωνίδη

BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Ρέθυμνο ήρθε σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη για συμβόλαιο ενός έτους, με τον 24χρονο γκαρντ να επιστρέφει στην ΕΚΟ Basket League μετά το σύντομο -όπως αποδείχθηκε- από την Ισπανία.

Μετά από τέσσερις αγώνες στην ΕΚΟ Basket League, το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι η μοναδική ομάδα δίχως νίκη. Η ήττα από τον Πανιώνιο στο φινάλε (με το τρίποντο του Μουχάμαντ Πάσαλιτς) κράτησε την κρητική ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να συνεχίζει τις διορθωτικές κινήσεις εν όψει της συνέχειας.

Μετά τις δύο αλλαγές ξένων ( Λαμόντ Μάρεϊ αντί Τζάρβις Γκάρετ και Μάλκολμ Λι αντί Πρινς Γουίλιαμς), ήρθε η ώρα για ενίσχυση με... ελληνικό αίμα. Το Ρέθυμνο Cretan Kings ήρθε σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, επαναφέροντας τον 24χρονο γκαρντ στην ΕΚΟ Basket League.

Ο πρώην παίκτης του Χολαργού μεταγράφηκε το καλοκαίρι στην Rioja Vega της LEB Silver, έχοντας 7.3 πόντους (με 36.8% στο τρίποντο), 2 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε έξι αγώνες. Η ανάγκη για ενίσχυση στο "1" έστρεψε τον Βαγγέλη Ζιάγκο στην περίπτωσή του, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να πληρώνει μάλιστα buy out προκειμένου να "σπάσει" το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα, δεδομένου ότι οι άνθρωποί της εμφανίστηκαν αρχικά αρνητικοί να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Η άφιξή του στην Κρήτη υπολογίζεται για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, πράγμα που σημαίνει πως το ντεμπούτο του θα γίνει -βάσει πλάνου- στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο (2/11, 15:45) για την 6η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ