ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο (ξανα)καλεί Κράβιτς

Ρέθυμνο (ξανα)καλεί Κράβιτς

Ο Ντέγιαν Κράβιτς αποτελεί τον διακαή πόθο του Ρεθύμνου από την κοινοτική αγορά, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη έρθει σε επαφή με στόχο την επανασύνδεση.

Η πρώτη εμπειρία του Ντέγιαν Κράβιτς από το επαγγελματικό ήταν αρκετά καλή, αν σκεφτεί κανείς πως έκανε τα πρώτα του... βήματα στο Ρέθυμνο. Ο ύψους 2μ11 σέντερ πέρασε από τα μέρη μας πριν από δύο χρόνια (2014-'15), ολοκληρώνοντας τη θητεία του με απολογισμό τους 6.5 πόντους και τα 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Για να ακολουθήσει εν συνεχεία το πέρασμά του από την Ντεν Μπος (Ολλανδία), με την οποία μέτρησε πέρσι 13.9 πόντους και 8.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Το όνομά του ουδέποτε... ξεχάστηκε από τους ανθρώπους του Ρεθύμνου, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες κάνουν ό,τι μπορούν για να τον επαναφέρουν στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή τις τελευταίες ημέρες, με τον 26χρονο σέντερ να δείχνει κατ' αρχήν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα για λογαριασμό των Κρητικών.

Το Ρέθυμνο, που εσχάτως έχει τον Τόνι Κωνσταντινίδη στον πάγκο του, αναζητά δύο τουλάχιστον ποιοτικούς ψηλούς, με τον Ντέγιαν Κράβιτς να φαντάζει ως ιδανική περίπτωση για να "κλείσει" τη μία θέση. Όσο για την άλλη; Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης εξακολουθεί να αποτελεί τον ευσεβή πόθο των ανθρώπων της ομάδας.

Για να επιστρέψουμε στα του Ντέγιαν Κράβιτς, εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα αναμένονται αρκετά σύντομα, αφού στο Ρέθυμνο υπάρχει η διάθεση να "τελειώσει" η συγκεκριμένη υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ