ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ξεκίνησε σχεδιασμό, έκλεισε τον Αμερικανό Τζάρβις Γκάρετ

Rhode Island guard Jarvis Garrett (1) reacts during the second half of an NCAA college basketball semifinal game against Saint Joseph's in the Atlantic 10 Conference tournament, Saturday, March 10, 2018, in Washington. Rhode Island won 90-87. (AP Photo/Alex Brandon)
Rhode Island guard Jarvis Garrett (1) reacts during the second half of an NCAA college basketball semifinal game against Saint Joseph's in the Atlantic 10 Conference tournament, Saturday, March 10, 2018, in Washington. Rhode Island won 90-87. (AP Photo/Alex Brandon) AP

Παίκτης του Ρεθύμνου Cretan Kings γίνεται ο Τζάρβις Γκάρετ, ένας Αμερικανός γκαρντ που θα αντικαταστήσει στον άσο τον Άντονι Χίκι.

Η σεζόν 2018/19 έκλεισε με ονειρικό τρόπο για το Ρέθυμνο Cretan Kings, που πήρε πέντε σερί νίκες στην Basket League για να μείνει στην κατηγορία. Με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να συνεχίζει στο τιμόνι, οι Κρητικοί έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την περίοδο 2019/20 και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Τζάρβις Γκάρετ θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα βάλουν στο ρόστερ τους μόλις στείλει υπογεγραμμένα τα έγγραφα της προφορικής του συμφωνίας με την ομάδα.

Ο 24χρονος Αμερικανός θα είναι ο βασικός πόιντ γκαρντ, θα πάρει τη θέση του Άντονι Χίκι δηλαδή, ενώ έπαιξε τέσσερις σεζόν στο Πανεπιστήμιο Ρόουντ Άιλαντ και είχε μέσους όρους 7.5 πόντων με 42% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο, 70% στις βολές, 2.6 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 25.7 λεπτά συμμετοχής σε 125 αγώνες. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Ομόνοιας, στο κυπριακό πρωτάθλημα και φέτος έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός με στόχο να βοηθήσει το Ρέθυμνο Cretan Kings να πετύχει τους στόχους του στην Basket League 2019/20.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ