ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της σεζόν 2019/20

Ρέθυμνο: Ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της σεζόν 2019/20
EUROKINISSI

Το Ρέθυμνο ξεκίνησε σήμερα (12/8) την προετοιμασία του για την σεζόν 2019/20, με τον τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Ζιάγκο, να θέτει ως στόχο την παραμονή στην Basket League.

H σεζον 2019/20 ξεκίνησε και επίσημα για το Ρέθυμνο. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν σήμερα (12/8) την προετοιμασία τους, με τον τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Ζιάγκο, να θέτει ως πρώτο στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι το Ρέθυμνο έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Βίτο Μπράουν , Πρινς Γουίλιαμς , Γουέσλι Γκόρντον , Μιχάλη Καμπερίδη , Κόνερ Φράνκαμπ , Ντέιβιντ Χότον , Τζάρβις Γκάρετ , Ραφαήλ Λαναρά και Παντελή Μαραγκάκη, ενώ στην ομάδα έμειναν οι Χριστόφορος Ραζής και Ανδρέας Χριστοδούλου.

Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, δήλωσε σχετικά στο σάιτ του Ρεθύμνου: " Είναι άλλη μία ιδιαίτερη χρονιά για τον οργανισμό που λέγεται Ρέθυμνο Cretan Kings. Ιδιαίτερη με την έννοια ότι έχει επιλεγεί φέτος ένα μοντέλο στελέχωσης του ρόστερ, με παιδιά που έχουν όλοι κοινό παρονομαστή τη νεαρή ηλικία, το υψηλό κίνητρο και το ταλέντο περισσότερο, παρά την εμπειρία, το μεγάλο βιογραφικό και την αναγνωρισιμότητα στον μπασκετικό χάρτη. Αυτό είναι και για μας ως τεχνικό επιτελείο μία τεράστια πρόκληση που μας υποχρεώνει να προσανατολίσουμε τη δουλειά μας σε δύο στόχους. Ο ένας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ο άλλος η προαγωγή στην ελληνική και τη διεθνή αγορά μπασκετικού ταλέντου. Τόσο των νεαρών ξένων που ήρθαν στην ομάδα φέτος, όσο και του Έλληνα μπασκετμπολίστα.
Η αρχική ημερομηνία για την έναρξη της προετοιμασίας ήταν για μία εβδομάδα αργότερα. Με τη νέα ημερομηνία έναρξης πρωταθλήματος τραβήξαμε και μεις την προετοιμασία μας μία εβδομάδα νωρίτερα σε συνδυασμό με το γεγονός που είμαστε μία ομάδα φρέσκια, νεανική που απαιτείται σαφώς περισσότερος χρόνος δουλειάς, και δημιουργίας κλίματος συνοχής και καλής χημείας».

Θεωρώ πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ελαφρώς ανταγωνιστικότερο στις ομάδες που κινούνται μεταξύ πλέι οφ και 4άδας. Οι υγιείς οργανισμοί με μεγάλα μπάτζετ φαίνονται από τις πρώτες κινήσεις τους ότι έχουν βάλει ψηλούς στόχους. Ο Κολοσσός που υποβιβάστηκε φέτος έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ηρακλής δείχνει αποφασισμένος να κινηθεί στα υψηλά στρώματα, ο Ήφαιστος παραμένει μία υγιής δύναμη οικονομικά και αγωνιστικά. Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας είναι ομάδες που θα δηλώσουν υποψηφιότητα για μία θέση στον τελικό. Το Περιστέρι στην περσινή λογική άρα νομίζω ότι εκεί επικεντρώνεται το ενδιαφέρον

Η ευχή μου είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν χαμογελαστοί όπως ακριβώς ξεκινάμε"

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ