ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρέθυμνο: Οι Τζόνσον και Οικονομόπουλος έγιναν "παραμυθάδες"

Ρέθυμνο: Οι Τζόνσον και Οικονομόπουλος έγιναν "παραμυθάδες"
RETHYMNO BC

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς οι Ελάιτζα Τζόνσον και Κώστας Οικονομόπουλος έγιναν... παραμυθάδες στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος της ομάδας τους. (PICS).

Οι Ελάιτζα Τζόνσον και Κώστας Οικονομόπουλος άφησαν για λίγο την μπάλα του μπάσκετ από τα χέρια και διάβασαν παραμύθια στα αγγλικά σε παιδιά έχοντας για συντροφιά τη μασκότ του Ρεθύμνου Cretan Kings, τον "Κερατούκλη".

Το ραντεβού για την ανάγνωση των παραμυθιών είχε δοθεί το μεσημέρι της Κυριακής (16/12) σε κεντρικό πολυκατάστημα του Ρεθύμνου και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος Cretan Kings Assist και της δράσης Time Out for English.

Αποτέλεσμα, ήταν τα παιδιά να περάσουν ξένοιαστες ώρες με τους δύο παίκτες του Ρεθύμνου, οι οποίοι δεν έμειναν μόνο στην αφήγηση των παραμυθιών, καθώς μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί με τους μικρούς τους φίλους.

Ρέθυμνο: Οι Τζόνσον και Οικονομόπουλος έγιναν "παραμυθάδες"
RETHYMNO BC

Το δελτίο Τύπου του Ρεθύμνου αναφέρει:

"Δεκάδες παιδιά συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στα Public Ρεθύμνου, όπου τους περίμεναν οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings Ελάιτζα Τζόνσον και Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος. Οι δύο επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας διάβασαν παραμύθια στα αγγλικά, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος Cretan Kings Assist και της δράσης Time Out for English.

Ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στήθηκε στον 1ο όροφο των Public Ρεθύμνου την Κυριακή το μεσημέρι, με τη δράση της αφήγησης παραμυθιών στα αγγλικά να κάνει πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες περίπου 40 παιδιά και γονείς γέμισαν την αίθουσα παιδικών παιχνιδιών και βιβλίων, περιμένοντας τους… ήρωες του Ρέθυμνο Cretan Kings. Τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά στην αφήγηση, ενώ έκλεψαν την παράσταση με το υψηλό τους επίπεδο στην αγγλική γλώσσα. Όμως και από τη μεριά του ο Ελάιτζα Τζόνσον προσπάθησε και τελικά κατάφερε να πει μερικές λέξεις στα ελληνικά, ικανοποιώντας τις… απαιτήσεις των λιλιπούτιων θαυμαστών του.

Ρέθυμνο: Οι Τζόνσον και Οικονομόπουλος έγιναν "παραμυθάδες"
RETHYMNO BC

Αμέσως μετά, αφού κεράστηκαν τα χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά γλυκίσματα, φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματα τους, με τους παίκτες να υπογράφουν δεκάδες αυτόγραφα. Μάλιστα, από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να απουσιάζει η αγαπημένη μασκότ «Κερατούκλης», μοιράζοντας αγκαλιές και πολλά χαμόγελα. Έπειτα, δύο παιδιά κληρώθηκαν, με τον πρώτο τυχερό να παραλαμβάνει το παραμύθι «Secrets of Winter», ενώ ο δεύτερος κέρδισε ένα μεγάλο δώρο, προσφορά του καταστήματος Public.

Το ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους ανανεώθηκε για τη νέα χρονιά, όπου και οι υπόλοιποι παίκτες μας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία μαζί με τα παιδιά, στο πλαίσιο της δράσης Time Out for English στο κατάστημα Public.

Ρέθυμνο: Οι Τζόνσον και Οικονομόπουλος έγιναν "παραμυθάδες"
RETHYMNO BC

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του καταστήματος Public Ρεθύμνου κ. Γιάννη Λιούτα για την παραχώρηση του χώρου και τους υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία. Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς Λευκοεισαγωγική, Kaloterakis AE, Ideon Hotel, Manoukarakis AE, Loggia Travel, Ονειράνθη, Ανθοτεχνική Φραγκούλης, Ηλεκτροεισαγωγική, Βιβλιοθήκη, ROYAL BLUE Luxury Events, Little Bee και SUPER STROM Βατσινάς".

Photo Credits: Rethymno BC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ