ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Πήρε τον Τζος Κάρτερ στη θέση του παίκτη που έβαλε 31 στον Ιωνικό

Ρέθυμνο: Πήρε τον Τζος Κάρτερ στη θέση του παίκτη που έβαλε 31 στον Ιωνικό
EUROKINISSI

Παρελθόν αποτελεί από το Ρέθυμνο ο Λαμόντ Μάρεϊ, ο παίκτης που έβαλε 31 πόντους στη νίκη επί του Ιωνικού Νικαίας. Τη θέση του πήρε ο 33χρονος φόργουορντ Τζος Κάρτερ με θητεία σε τρεις ομάδες της EuroLeague.

Παίκτης του Ρεθύμνου Cretan Kings έγινε την Τετάρτη (18/12) ο Τζος Κάρτερ, ο οποίος αντικατέστησε τον Λαμόντ Μάρεϊ, τον παίκτη που έβαλε 31 πόντους (8/14 δίποντα, 5/9 τρίποντα) στην εντός έδρας νίκη των Κρητικών επί του Ιωνικού Νικαίας το περασμένο Σάββατο .

Ο Μάρεϊ είχε ματς με 0, 8, 15, 8, 2, 2, 2 πόντους πριν βάλει 31 στον Ιωνικό Νικαίας, δεν είχε ενθουσιάσει με την απόδοσή του και ουσιαστικά η απόφαση της αντικατάστασής του είχε παρθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Γι' αυτό και ο Κάρτερ έφτασε στο Ρέθυμνο το Σάββατο, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο 33χρονος φόργουορντ έχει παίξει στη EuroLeague με την Όλντενμπουργκ τη σεζόν 2009/10 (7.8 πόντοι), με τη Σιένα τη σεζόν 2013/14 (9.2 πόντοι) και με την Καρσίγιακα τη σεζόν 2015/16 (5.3 πόντοι), ενώ έχει φορέσει τις φανέλες της Μακάμπι Ασντόντ, της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, της Τουρκ Τέλεκομ και της Σάσαρι.

Την είδηση της επικείμενης αλλαγής είχε αποκαλύψει το rethnea.gr .

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ