ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Σκέψεις για επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Περισσότεροι από 150 φίλοι του Ρεθύμνου βρέθηκαν στο γήπεδο "Μελίνα Μερκούρη" για να συζητήσουν το μέλλον της ομάδας, με την πρόταση της επιστροφής στο τοπικό πρωτάθλημα να πέφτει στο τραπέζι.

Το Ρέθυμνο ετοιμάζεται να μπει σε μία νέα εποχή μετά την απόφαση του Κωστή Ζομπανάκη να σταματήσει να χρηματοδοτεί την ομάδα, την οποία είχε αποκαλύψει το Sport24.gr. Αυτή η νέα εποχή μάλιστα ενδεχομένως να βρει την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σάιτ "goodnet.gr" συγκεντρώθηκαν χθες (5/6) το απόγευμα περίπου 150 Ρεθυμνιώτες στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" για να συζητήσουν το μέλλον της ομάδας. Στην συνέλευση αναλύθηκαν οι τρεις επιλογές που υπάρχουν με όλες πλέον να είναι ανοιχτές:

1. Παραμονή την Basket League

2. υποβιβασμός στην Β' Εθνική, αφού η ΕΟΚ έχει ανακοινώσει ότι όποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή στην Basket League πέφτει αυτόματα στην Β' Εθνική

3. Επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα (ΕΚΑΣΚ) και ολική επανεκκίνηση.

Την δεδομένη στιγμή όλα είναι ανοιχτά για το Ρέθυμνο, ωστόσο χωρίς την ασφάλεια που έδινε ο Κωστής Ζομπανάκης θεωρείται δύσκολο να μαζευτεί το ποσό των 200.000 ευρώ που έχει οριστεί ως εγγυητική στην Basket League για να εξασφαλιστεί η άδεια, πόσο μάλλον το ποσό των 800.000 ευρώ που ορίστηκε ως ελάχιστο μπάτζετ. Όπως και να έχει, ο χρόνος πλέον πιέζει, αφού σε περίπου δύο εβδομάδες λήγει η προθεσμία που έχουν οι ομάδες για να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ