ΡΕΘΥΜΝΟ

Στον "αέρα" ο Φλεβαράκης

Στον "αέρα" ο Φλεβαράκης

Ο Κώστας Φλεβαράκης ανακοινώθηκε από το Ρέθυμνο στις 26 Μαΐου, αλλά δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον πρώτο προπονητή που αποχωρεί από ελληνικό πάγκο. Πριν καν αρχίσει η σεζόν.

Η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του Ρεθύμνου έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της μη ανανέωσης του συμβολαίου του Θανάση Σκουρτόπουλου ήρθε η ανακοίνωση της πρόσληψης του Κώστα Φλεβαράκη. Ήταν 26 Μαΐου όταν οι Κρητικοί ενημέρωναν πως " ο πολύπειρος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο με την ομάδα μας".

Κι ενώ το Ρέθυμνο έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Τορλίν Φιτσπάτρικ, Μπράντον Έντουαρντς, Χοερντούρ Βίλιαμσον και Γκάρι Τάλτον, έκαναν την εμφάνισή τους φήμες σύμφωνα με τις οποίες η παραμονή του Κώστα Φλεβαράκη δεν είναι τόσο... σίγουρη. Ο λόγος; Διαφορά φιλοσοφίας, όπως αναφέρεται. Κάτι που δεν αποκλείεται να επηρεάσει τη συνεργασία των δύο πλευρών, ολοκληρώνοντάς την πολύ πρόωρα.

Στην Κρήτη δεν αναφέρουν κάτι για το θέμα, δεν το επιβεβαιώνουν, αλλά οι φωνές που ακούγονται εδώ και αρκετές ημέρες στο "Μελίνα Μερκούρη" περί διαφωνίας του έμπειρου τεχνικού με τη διοίκηση του συλλόγου για θέματα που αφορούν τη λειτουργία και το μεταγραφικό πλάνο έχουν βάση.

Οι επόμενες ημέρες θα καθορίσουν τι μέλλει γενέσθαι στο συγκεκριμένο ζήτημα, με το "διαζύγιο" να μην είναι τόσο... μακρινό ως σενάριο, εκτός κι αν οι δύο πλευρές βάλουν νερό στο κρασί τους.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ