ΡΕΘΥΜΝΟ

"Τελειώνει" του Κράβιτς στο Ρέθυμνο

"Τελειώνει" του Κράβιτς στο Ρέθυμνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέγιαν Κράβιτς είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ρεθύμνου, αφού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το Ρέθυμνο. Χάνεται ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Αυτό που προανήγγειλε το Sport24.gr τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/7) είναι έτοιμο να λάβει "σάρκα και οστά". Ο Ντέγιαν Κράβιτς δεν βρίσκεται απλά σε συζητήσεις με το Ρέθυμνο , είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση των Κρητικών προκειμένου να ξαναφορέσει τη φανέλα τους, μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ο 26χρονος σέντερ αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο πριν από μια διετία (2014-'15) έχοντας 6.5 πόντους και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, για να αποχωρήσει πέρσι το καλοκαίρι με προορισμό την Ντεν Μπος (Ολλανδία), με την οποία είχε 13.9 πόντους και 8.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Η πρόσληψη του Τόνι Κωνσταντινίδη έφερε... εξελίξεις στα μεταγραφικά, με τους Κρητικούς να βρίσκονται πλέον κοντά σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη.

Από τη στιγμή άλλωστε που είπε "αντίο" ο Κώστας Φλεβαράκης, στο Ρέθυμνο άλλαξαν μεταγραφική ρότα αφήνοντας κατά μέρους τις εισηγήσεις του (βλ. Κένι Λόσον ), προτιμώντας να πάνε... στα σίγουρα (βλ. Ντέγιαν Κράβιτς).

Έτσι, ο ύψους 2μ11 σέντερ αναμένεται να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ρεθύμνου, προσθέτοντας ύψος και ποιότητα κάτω από τα καλάθια. Από την άλλη, εγκαταλείπεται πλέον η περίπτωση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη (που οδεύει προς τον ΠΑΟΚ), αφού οι αντικειμενικές δυσκολίες (οικονομικής φύσεως) που υπάρχουν καθιστούν εξαιρετικά αμφίβολη την εξέλιξη του ενδιαφέροντος.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ