ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Φουριόζος ο Χολαργός, "πήρε" την Κύμη με κορυφαίο τον Χόκινς

Φουριόζος ο Χολαργός, "πήρε" την Κύμη με κορυφαίο τον Χόκινς

Χόκινς και Λοβ πέτυχαν μαζί 40 από τους 77 πόντους της ομάδας τους και ο Χολαργός επικράτησε εύκολα (77-63) της Κύμης το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Τζαβόντε Χόκινς φαίνεται πως είναι ο επόμενος παίκτης που θα "βγει" από το πρόγραμμα του Άρη Λυκογιάννη. Ο Αμερικανός ήταν απολαυστικός στη σημερινή επικράτηση του Χολαργού επί της Κύμης (77-63), καθώς σκόραρε 24 πόντους με τρία τρίποντα και μετέτρεψε αρκετές φορές την αναμέτρηση σε "one man show".

Με τον Ντάριν Ντόρσεϊ να βρίσκεται εκτός δράσης εξαιτίας ενός διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, ο Χολαργός παρατάχθηκε χωρίς τον βασικό του point guard, όμως ο Τέντι Οκερεαφόρ "έτρεξε" καλά την ομάδα του και ας μη σκόραρε πολύ. Ο Ζερμέιν Λοβ πρόσθεσε 16 πόντους και η νεοφώτιστοι στην Basket League κοιτάζουν με ακόμη περισσότερο αισιοδοξία το μέλλον.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-20, 46-33, 65-46, 77-63

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Λυκογιάννης): Αγκμπελέζε 6, Χόκινς 24 (3), Οκερεαφόρ 3 (1), Λοβ 16 (1), Φιτζπάτρικ 7 (1), Καμπερίδης 9 (2), Σπυριδωνίδης 4, Σκουλίδας 5 (1), Καλαϊτζάκης 3 (1), Κώττας

* Με την Κύμη δεν αγωνίστηκαν ο τραυματίας Χόρτον κι ο Σκοτ Σαγκς που αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα.

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ