ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Λυκογιάννης: "Χημεία εντός κι εκτός γηπέδου"

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στην ανάγκη ανάπτυξης ισχυρών δεσμών μεταξύ των μελών του Χολαργού, στην προετοιμασία του οποίου συμμετέχει από την Τρίτη (21/8) ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο Άρης Λυκογιάνης έθεσε τους στόχους του Χολαργού με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, εστιάζοντας στο γεγονός πως το σημαντικότερο αυτή την περίοδο είναι να αναπτυχθούν ισχυροί δεσμοί μεταξύ των μελών της ομάδας.

Όπως σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός: " Το πιο σημαντικό είναι ότι πολύ γρήγορα μαζεύεται όλη η ομάδα μαζί. Όταν φτιάχνεις ένα καινούργιο ρόστερ από το μηδέν είναι πολύ βασικό στοιχείο. Και για να αποκτήσεις χημεία στο γήπεδο, αλλά κυρίως για να δημιουργηθούν δεσμοί και η κατάλληλη χημεία εκτός γηπέδου. Το θετικό είναι ότι αρκετοί παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους από προηγούμενες θητείες τους. Υπάρχουν παιδιά που έχουν συνεργαστεί ξανά και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα και στην λειτουργία των αποδυτηρίων".

Εξάλλου, πέραν του Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος έδωσε το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της σεζόν, το πρόγραμμα των νεοφώτιστων ακολουθεί από την Τρίτη (21/8) κι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, που παραμένει ελεύθερος μετά από μια σεζόν στη Liga Endesa με τα χρώματα της Ανδόρα.

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ