ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χολαργός δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ

Ο Χολαργός δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ

Ο Χολαργός ενημέρωσε πως δεν θα δώσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για τη μεταξύ τους αναμέτρηση (27/10, 15:45), ενώ την ίδια πολιτική θα ακολουθήσει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Basket League.

Η ΚΑΕ Χολαργός θέλει κάθε εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας της στην Basket League να είναι μία γιορτή για τους φίλους της κι ενημέρωσε πως θα εφαρμόσει τον νόμο που απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.

Η αρχή θα γίνει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (27/10, 15:45) για την 4η αγωνιστική της Basket League, ενώ οι νεοφώτιστοι στην Basket League θα ακολουθήσουν την ίδια πολιτική σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Χολαργός αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Χολαργός από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της επιθυμεί κάθε αγώνας της ομάδας στο πρωτάθλημα της BETSHOP BASKET LEAGUE να είναι μια γιορτή. Κάθε Χολαργιώτης να έρχεται στο πλήρως ανακαινισμένο στολίδι μας και να απολαμβάνει την αγαπημένη μας ομάδα. Γι’ αυτό και σπεύδει να ενημερώσει πως δεν σκοπεύει να δώσει εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς καμίας ομάδας που θα επιθυμούν να έρθουν στο γήπεδο μας «Αντώνης Τρίτσης» εφαρμόζοντας και το νόμο που απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών. Κατά συνέπεια στο αυριανό (27/10, 15.45) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ