ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Χολαργός: Πρόστιμο στον Γιάνκοβιτς από τον αθλητικό δικαστή

Χολαργός: Πρόστιμο στον Γιάνκοβιτς από τον αθλητικό δικαστή

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.100€ για υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές της αναμέτρησης του Χολαργού με τον Πανιώνιο.

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με πρόστιμο 1.100€ τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς για εξύβριση των διαιτητών (Καρακατσούνη, Παναγιώτου, Διαμαντή) της αναμέτρησης του Χολαργού με τον Πανιώνιο για την 13η αγωνιστική της Basket League.

Ο αθλητικός δικαστής προχώρησε στην τιμωρία του αρχηγού των νεοφώτιστων βάσει όσων είχαν γράψει οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης, ενώ με πρόστιμο 300€ τιμωρήθηκε και ο Χολαργός για την συμπεριφορά του παίκτη του. Επίσης,η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 1.400€ για υβριστικά συνθήματα πιυ ακούστηκαν κατά τυην διάρκεια της αναμέτρησης με το Περιστέρι.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

"88/17-1-2019

ΠΑΟΚ

Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης που έγιναν ομαδικά από οπαδούς της και με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα την ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00€) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-1-2019.

87/17-1-2019

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Επιβάλλεται:

1) Στην ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά του καλαθοσφαιριστή της Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς (υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα και χωρίς να επακολουθήσει αποβολή του αθλητή), χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00€) ευρώ και

2) Στον Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς καλαθοσφαιριστή της ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές (υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές που έγινε μετά τη λήξη του αγώνα και χωρίς να επακολουθήσει αποβολή του αθλητή), χρηματικό πρόστιμο χιλίων εκατό (1.100,00€) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-1-2019".

Photo credits: Eurokiniss

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ