ΙΩΝΙΚΟΣ

Επίσημο: Στον πάγκο του Ιωνικού ο Καλαφατάκης

Επίσημο: Στον πάγκο του Ιωνικού ο Καλαφατάκης
EUROKINISSI

Ο Ιωνικός Νικαίας επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Γιώργο Καλαφατάκη, ο οποίος θα αποτελέσει τον τρίτο προπονητή των μπλε τη φετινή σεζόν στην ΕΚΟ Basket League.

Στον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας θα κάθεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος έρχεται να διαδεχθεί τον Νίκο Βετούλα. Ο πολύπειρος τεχνικός επιστρέφει στην ΕΚΟ Basket League με σκοπό να διατηρήσει τον ιστορικό σύλλογο στην κατηγορία, ο οποίος είναι άλλωστε κι ο στόχος της ομάδας, όπως έχει αναφερθεί από επίσημα χείλη.

"Ο Ιωνικός Νικαίας Αffidea ανακοινώνει πως ο Γιώργος Καλαφατάκης θα είναι ο προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής γεννήθηκε στα Χανιά, στις 9 Νοεμβρίου 1958, και έχει μία μακρά θητεία στους πάγκους. Βρίσκεται μάλιστα στην πρώτη 10άδα των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια (382) σε πάγκους της πρώτης κατηγορίας. Ο κόουτς Καλαφατάκης, που πέρασε από την ομάδα μας και ως παίκτης, ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του από τους Αμπελόκηπους και ήταν ο "αρχιτέκτονας" μιας ομάδας που ανέβηκε σε χρόνο - ρεκόρ έξι κατηγορίες για να βρεθεί στα "σαλόνια".

Ακολούθησε η θητεία του στο Ηράκλειο από το 1995 μέχρι το 1998 πριν βρεθεί στην ΑΕΚ για ένα διάστημα τη σεζόν 1998/1999. Στην μακρόχρονη θητεία του, πέρασε επίσης από τους πάγκους Δάφνης, Απόλλωνα Πατρών, Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Πανιωνίου, Ηλυσιακού, Μακεδονικού, Πανελληνίου, ΑΕ Λάρισας, ΠΑΟΚ, Ολύμπιας Λάρισας, Αμαρουσίου, Ηρακλή, ΚΑΟΔ, Ίκαρου Καλλιθέας, Ρεθύμνο και Κεραυνού Στροβόλου.

Τελευταίος πάγκος στον οποίο έκατσε ο νέος μας προπονητής ήταν αυτός του Πανιωνίου τη σεζόν 2017/2018.

Κόουτς Καλαφατάκη, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας" αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των μπλε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ