ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ανακοίνωσε τον Βετούλα ο Τσάπας

Ιωνικός: Ανακοίνωσε τον Βετούλα ο Τσάπας
EUROKINISSI

Ο Νίκος Βετούλας θα είναι ο νέος τεχνικός του Ιωνικού Νικαίας μετά την πρόσφατη αποδέσμευση του Στέργιου Κουφού, όπως ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Βαγγέλης Τσάπας.

Ο Νίκος Βετούλας, που οδήγησε τον Ιωνικό στην άνοδό του στη Basket League, θα τον οδηγήσει τελικά και στη φετινή σεζόν, με τον Βαγγέλη Τσάπα να ανακοινώνει την πρόσληψή του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που τον ήθελε φαβορί.

Συγκεκριμένα, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Στέργιο Κουφό και με τον Βαγγέλη Μάγειρα να είναι υπηρεσιακός τεχνικός στο παιχνίδι της Πάτρας με τον Προμηθέα, ο Νίκος Βετούλας αναλαμβάνει εκ νέου την τεχνική ηγεσία των Νικαιωτών.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: "Ο Νίκος Βετούλας είναι προπονητής του Ιωνικού. Την Δευτέρα αναλαμβάνει τη δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Βαγγέλη Μάγειρα, καθώς σήμερα η ομάδα εμφανίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση, θα συνεχίσει να είναι βοηθός".

Όσο για την εξέλιξη του αγώνα με τον Προμηθέα, ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Προμηθέα για τη φιλοξενία και θα το ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, είναι καινούρια ομάδα, σε νέα κατηγορία, έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε. Η εικόνα μας, όμως, έδειξε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να αφήσουμε πίσω τις δύο εφιαλτικές εμφανίσεις του Κυπέλλου και της πρεμιέρας. Έχουμε χρόνο. Στόχος μας είναι 9 νίκες, να σωθούμε και του χρόνου να έχουμε κι εμείς ένα δικό μας γήπεδο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ