ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Νέα αρχή, νέος χορηγός, νέο σήμα

Ιωνικός: Νέα αρχή, νέος χορηγός, νέο σήμα

Ο Ιωνικός μπαίνει σε μία νέα εποχή και το πρώτο βήμα έγινε με την εύρεση νέου χορηγού και την αλλαγή του σήματος της ομάδας.

Ο Ιωνικός ξεκινάει μία νέα προσπάθεια μετά την αγορά του ΑΦΜ του Διαγορα Δρυοπιδέων και βρήκε ήδη τον πρώτου του σύμμαχο: Την εταιρία Hellenic Coin, που αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα. Μαζί μάλιστα με αυτή τη συνεργασία, ο Ιωνικός ανακοίνωσε ότι άλλαξε και το σήμα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και τα δύο νέα σήματα:

Η ομάδα μας ενώνει τις δυνάμεις της με την Hellenic Coin, που θα αποτελεί τον χορηγό ονοματοδοσίας για τη νέα σεζόν, στην οποία θα παρουσιαστεί με το όνομα IONIKOS BC HELLENIC COIN.

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε πως η ομάδα μας θα έχει έναν πολύ ισχυρό συμπαίκτη και αρωγό στη φετινή της προσπάθεια κι αυτός είναι η εταιρεία Hellenic Coin που είναι πλέον ο χορηγός ονοματοδοσίας. Η Hellenic Coin στηρίζει τη φιλοσοφία και το όραμα του συλλόγου με την ονομασία IONIKOS BC HELLENIC COIN να σηματοδοτεί μία νέα εποχή.

Το Hellenic Coin αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, δημιουργήθηκε το 2015 και ήδη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μία ιδανική επιλογή για τις συναλλαγές του με τη χρήση ψηφιακού νομίσματος.

Εκπροσωπεί το μέλλον στις συναλλαγές με ψηφιακά νομίσματα και στόχος του Hellenic Coin είναι να το εμπιστευτούν όσο το δυνατό περισσότεροι καταναλωτές για τις συναλλαγές τους.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη οδηγεί στην διαμόρφωση του λογότυπου της ομάδας ως εξής:

Ιωνικός: Νέα αρχή, νέος χορηγός, νέο σήμα
Ιωνικός: Νέα αρχή, νέος χορηγός, νέο σήμα
TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ