Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την επιστροφή του Σωτήρη Κατούφα, του Ανδρέα Παπαδόπουλου και του Γιώργου Κουντουρά στη Νίκαια, συμπληρώνοντας έτσι το ρόστερ του.

Ο Σωτήρης Κατούφας, ο Γιώργος Κουντουράς και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος δεν άντεξαν πολύ μακριά από τη Νίκαια. Οι τρεις παίκτες υπέγραψαν το καλοκαίρι σε άλλες ομάδες (οι δύο πρώτοι στον Διαγόρα Δρυοπιδέων και ο τελευταίος στην Δάφνη Δαφνίου), ωστόσο αποχώρησαν προ ημερών και επέλεξαν να επιστρέψουν στον Ιωνικό, που τους υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες.

ADVERTISING

Ο σύλλογος της Νίκαιας ανακοίνωσε την επιστροφή και των τριών μέσω σημερινής ανακοίνωσης, προσθέτοντας λοιπόν άλλα τρία συμβόλαια στο ρόστερ του για τη σεζόν 2019/20, η οποία θα τον βρει στην Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός Νίκαιας:

"Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την επιστροφή τριών παικτών που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επάνοδο της ομάδας στην Basket League και καλωσορίζει πίσω τους Σωτήρη Κατούφα, Γιώργο Κουντουρά και Ανδρέα Παπαδόπουλο.

ADVERTISING

Τρία εξέχοντα μέλη της ομάδας που επανέφερε τον Ιωνικό στην κορυφαία κατηγορία θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν με τα "μπλε". Συγκεκριμένα, οι Σωτήρης Κατούφας, Γιώργος Κουντουράς και Ανδρέας Παπαδόπουλος επιστρέφουν στη Νίκαια για τη χρονιά που έρχεται.

Οι τρεις αθλητές συνδέονται με την μακρόχρονη κοινή πορεία τους αρχικά στον Φάρο Κερατσινίου, με τον οποίο κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016, και στην συνέχεια στον Ιωνικό, στον οποίο εντάχθηκαν το καλοκαίρι του 2017 συμβάλλοντας στην πορεία των επιτυχιών.

Σωτήρη, Γιώργο και Ανδρέα, σας καλωσορίζουμε (ξανά) στον Ιωνικό Νικαίας".

Photo credits: Eurokinissi