ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός Νικαίας: Τα φώτα στον Σχορτσανίτη στην πρώτη προπόνηση

Ιωνικός Νικαίας: Τα φώτα στον Σχορτσανίτη στην πρώτη προπόνηση

Η νέα σεζόν ξεκίνησε τη Δευτέρα (19/8) για τον Ιωνικό Νικαίας, με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να συγκεντρώνει τα βλέμματα στην "πρώτη" του ιστορικού συλλόγου. Δύο παίκτες απουσίαζαν δικαιολογημένα από την προπόνηση.

Με δύο απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ιωνικού Νικαίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ και ο Γιουτζίν Λόρενς αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες κι ακολούθως να ενσωματωθούν στο προπονητικό πρόγραμμα των "μπλε", οι οποίοι τη Δευτέρα (19/8) συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά με φόντο την επιστροφή στην Basket League.

Αυτός που πάντως προσέλκυσε τα περισσότερα βλέμματα ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος επιχειρεί να επιστρέψει δριμύτερος στην δράση μετά από ενάμιση χρόνο στα "πιτς". Αυτός που πάντως θα είναι αρχηγός του Ιωνικού Νικαίας είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ιωνικός Νικαίας: Τα φώτα στον Σχορτσανίτη στην πρώτη προπόνηση

Εύχομαι να έχουμε δύναμη και υγεία, ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το όραμα του ιδιοκτήτη της ομάδας και να γίνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα οικογένεια: να γίνουμε δηλαδή αυτό, για το οποίο ζήλευα τον Ιωνικό Νικαίας τα προηγούμενα χρόνια" δήλωσε ο Στέργιος Κουφός πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς, με τον Ιωνικό Νικαίας να εντάσσει στο δυναμικό τον Χρυστόστομο Σανδραμάνη, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πάτρας.

Το "παρών" στις προπονήσεις της ομάδας δίνουν επίσης οι Φώτης Ζούμπος και Σάββας Χρυσόπουλος.

Photo Credits: Ionikos BC

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ