ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Τέλος ο Λάκι Τζόουνς

BASKET LEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λάκι Τζόουνς αποχώρησε από τον Ιωνικό Νικαίας με προορισμό τη Φινλανδία, με τους μπλε να ολοκληρώνουν τη regular season με πέντε ξένους αφού δεν έχουν δικαίωμα για άλλη αλλαγή.

Μόλις τρία παιχνίδια πρόλαβε να παίξει ο Λάκι Τζόουνς με τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φινλανδία με τη φανέλα της Κάρχου. Ο 27χρονος φόργουορντ είχε 10.3 πόντους και 6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο απέναντι σε ΠΑΟΚ, Άρη και Λάρισα.

Δεδομένης της αποχώρησής του πάντως, στο "Σοφία Μπεφόν" δεν υπάρχει η δυνατότητα για απόκτηση άλλου παίκτη στη θέση του. Κι αυτό γιατί ο Λάκι Τζόουνς αποτέλεσε την τρίτη -και τελευταία- αλλαγή που είχε δικαίωμα να κάνει ο Ιωνικός Νικαίας στον β' γύρο της ΕΚΟ Basket League. Όπερ και σημαίνει πως ο Μιχάλης Κουταλιανός θα συνεχίσει το έργο του για την εξασφάλιση της παραμονής, με πέντε ξένους στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του.

Δεν τίθεται πάντως θέμα προστίμου λόγω του αριθμού των ξένων (5) στο φινάλε της regular season, αφού με τόσους ξεκίνησε τη σεζόν ο Ιωνικός Νικαίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ